Siste dag av fotballskulen

Klikk p bildet for full strrelse
Helga Grnstl (til venstre) og Veronika Onarheim (Manchester United) utfordra Helene Eikeland og Camilla Alfarnes (Liverpool)

Onsdag var siste fotballskuledag for denne gong og etter ulike vingar fr mat, kom det alle gledde seg aller mest til: Turneringsspel!

I lunsjpausen vart laga ropt opp og spaninga var p frehand i takhgd. Fleire hadde meir eller mindre forlangt spele p Manchester United, medan relativt f hadde signalisert lyst til spele for Leeds. Sidan einskilde instruktrar likevel har stor interesse for denne klubben (som visstnok skal stille lag neste r ogs), s vart det eitt av laga.

Klikk p bildet for full strrelse
Hazel Raudstein i duell med 3 Liverpool-spelarar, fr venstre Karen Oline H. Tangstad, Cathrine Smith og Charlotte Haugetun

P jentesida vart det 4 lag, med nokre store og nokre sm p kvart lag; Brann, Liverpool, Arsenal og Manchester United. I begge klassar fekk kvart lag 3 kampar og sjlv om ungane (og einskilde lagleiarar) var veldig opptekne av kven det var som vann, s var ikkje det det viktigaste. Meir i fokus var det sj att noko av det spelarane hadde lrt i lpet av dei 3 dagane, samt at ungane fekk til samspel med litt ukjende medspelarar og - ikkje minst - at alle hadde det kjekt.

P gutesida vart ungane fordelt p 6 lag. Kris Raymond Haugland var lagleiar for Leeds og fekk i hende eit temmeleg ungt, lovande og stuttvokst lag. Bde han og laget gjekk likefullt til oppgva med stort pgangsmot. Dei andre laga var Liverpool, Manchester United, Chelsea, Arsenal og sjlvsagt Brann. Strst framgang i lpet av turneringa hadde kanskje Liverpool, under kyndig leiing av Svein Olufsen.

Klikk p bildet for full strrelse
Halsnybuen Magne Sjo storspelte i United-mlet.

Men i ein slags 'finale' til slutt mttest Manchester United og Chelsea. United-laget til Vegard Svarstad hadde teke to strake sigrar, men kom til kort mot eit meir spelande Chelsea-lag, styrt av yvind 'Mourinho' Stveit. Lars Sigurd Tufte heldt buret reint, medan Kjetil Eide og Roger Ekeland avgjorde kampen i andre enden.

Uavhengig av resultat virka alle godt ngde med cupen, og resten av fotballskulen. Ungdomsavdelinga nskjer rette ein stor takk til alle som har hjulpe til, og til alle ungane. Oppfrselen bde p banen og i matsalen har i r vore eksemplarisk!

Klikk p bildet for full strrelse
Arsenal mot Leeds er ein prestisjefylt duell. Det var det ogs p banen i dag, og ikkje minst p sidelinja, der gutelagsspelane Vidar Eikeland og Kris Raymond Haugland leia kvart sitt lag.

Klikk p bildet for full strrelse
United-vingen Fredrik Hollund Ekeland i duell med Liverpools Daniel vsteb.

Klikk p bildet for full strrelse
Hazel Raudstein med 3 meters forsprang p storesster Marie Helene.

Klikk p bildet for full strrelse
Helene Eikeland i kamp med Lilliann Hauge Johansen.

Klikk p bildet for full strrelse
Veronika Gilstad Onarheim stormar mot ml.

Klikk p bildet for full strrelse
Svein Olufsen var ein av instruktrane som stilte opp alle dagane.

Klikk p bildet for full strrelse
Hvard Fatland og Fredrik Hollund Ekeland samspelar seg forbi motstandarane.

.

Ingen panikk sjlv om ballen er i eige straffefelt.

Mange tette duellar.

.

Kjetil Midtb gr i angrep.

.

Kjetil Eide ladar kanonen.

.

Vel blst! Ungdomsleiar Jan Ove Haugland ser nokre kjekke, men slitsame dagar g mot slutten.

Lyperekord av Erlend!
Les meir [01.12.2018]