Trio Cup: Dobbeltsiger til Trio!

Klikk p bildet for full strrelse
Dobbeltsiger til Trio J13! Bak vinnarane fr Valen/Sunde. Fr venstre: Hilde Jensen Birkeland, Ingrid Rrdal Sjo, Gabriella Borgen, Siri Svellingen Skogseth, Helga L. Grnstl, Veronika Onarheim, Tonje Olsen Haga, Tina Vassvik. Framme slvmedaljrane fr Husnes. Fr venstre: Tamiris Eldi, Karen Oline Holmedal, Marlene Hauge Johansen, Lisa Rssland, Helene Ripel Eriksen, Stine Olderkjr Haktorsen, Bettina Blom.

Laurdag var Husneshallen full av fotballspelande jenter. Medan Rosendal/Uskedal vann jenteklassen, endte det med dobbeltsiger til Trio i smjenteklassen.

Totalt var 6 lag pmeldt i smjenteklassen. Trio jenter-13 var delt i 2 lag, og desse forsynte seg like godt med begge pokalane i klassen. Gjengen fr Valen/Sunde tok frstepremien, medan laget fr Husnes vart nr 2, framom 2 lag fr Rosendal.

Klikk p bildet for full strrelse
Siri Svellingen Skogseth har lagt p til 2-0 for Trio 95-1 mot Tyssedal. Gabriella Borgen (i midten) kan sleppe jubelen laus.

Smjentecupen vart relativt mlfattig med 15 scoringar p 15 kampar, men Trio-laga viste seg som nokon hakk betre. Fr dei siste kampane, sto begge lag med 8 poeng, etter godt spel. Det vart (for) mykje prat om tabell, poeng og resultat, for fokus p spelet var svakt i dei siste kampane. Rosendal 1 ville gtt forbi med 2-mlssiger og frte kampen mot Trio Valen/Sunde. Trio rodde likevel i land eit 0-0-resultat.

Klikk p bildet for full strrelse
Tina Vassvik dempar ballen i kamp mellom dei to laga fr Trio-95, som til vanleg spelar saman.

Det betydde at dobbeltsigeren var sikra, men Trio Husnes ville g forbi og ta den strste pokalen viss dei slo Tyssedal. Men ogs her var Triojentene prega av stundens alvor og dei spelte seg fram til f sjansar. Ogs denne kampen endte mllaus, og dermed vann Valen/Sunde over lagvenninnene p betre mlskilnad.

Ogs dei yngste fr jentelaget stilte i denne klassen, der alle kampane var srs jamne. Trio 94 hadde dog marginane mot seg og endte p 6.plass.

Klikk p bildet for full strrelse
Ros/Usk-keeper Silje Brtun scorar fr straffemerket, fr ho s reddar Odda sitt siste forsk.

I jenter-16 vart finalen som venta eit oppgjer mellom Rosendal/Uskedal og Odda. Rosendelingane hadde vunne 1-0 i gruppespelet og tok ei tidleg leiing, men i sluttminutta utlikna Odda. Det vart ingen fleire ml i ekstraomgangen heller, og dermed mtte kampen avgjerast p straffespark. Her vart Ros/Usk-mlvakt Silje Brtun den store helten, d ho frst scora p sin straffe, og s redda oddingane sitt siste forsk.

Klikk p bildet for full strrelse
Rosendal/Uskedal sitt vinnarlag i jenteklassen: Margareth Sle, Monika H. S. Krstad, Ingeborg Lunde, Silje Brtun, Tonje Skla, Anette Sandnes, Marie Helene Raudstein.
Klikk p bildet for full strrelse
Trio J94. Bak fr venstre trenar Torill S. Fotland, Maja Blom, Malene Bringedal, Marthe Fotland, Silje Vik. Framme fr venstre Karoline Rydningen Omdal, Lena Kristin Larsen, Renate Rssland, Marit Rstb, Linda Rogne.

Trio sine jenter endte sist i jentepulja, men viste god innsats og klarte 2-2 mot Rosendal/Uskedal i den siste kampen. Maria Santiago scora begge Trio sine ml, det siste p eit flott frispark nesten fr midtbanen. Trio og Rosendal/ Uskedal mtest elles til treningskamp p Kvednabekkjen frstkommande torsdag kl 19, noko som blir Triojentene sin frste 11arkamp.

Vi fekk elles mykje skryt for arrangementet og underteikna rettar ein stor takk til dommarane Gaute, Jon Einar og Vidar for god innsats, samt til kioskgjengen for eit veldig velsmurd opplegg!

Klikk p bildet for full strrelse
Trio J93: Bak fr venstre trenar Frode Blom, Melina Bidne, Trine Aakre, Maria Santiago, Sunniva Huneide Sle, Oda Vgen. Framme fr venstre Lillian Hauge Johansen, Maria Blom, Marianne Roosendahl Sahr.

Tabell J13-14 r:

1. Trio J95-1.......2-3-0.....4-0.....9

2. Trio J95-2.......2-3-0.....2-0.....9

3. Rosendal 2....2-1-2.....2-3.....7

4. Rosendal 1....1-3-1.....4-3.....6

5. Tyssedal........1-2-2.....1-3.....5

6. Trio J94..........0-2-3.....2-6.....2

Tabell J15-16 r:

1. Ros./Usk......2-1-0.....6-2.....7

2. Odda FK.......2-0-1.....3-1.....6

3. Tyssedal......1-0-2.....2-5.....3

4. Trio 93.........0-1-2.....2-5.....1

Finale: Rosendal/Uskedal-Odda FK 1-1 (2-1 p straffar)

Klikk p bildet for full strrelse
Marit Rstb og Renate Rssland (Trio 94) tek avspark.

Klikk p bildet for full strrelse
Inga Teigland ye frer fram for Rosendal 2 i smjenteklassen.

Klikk p bildet for full strrelse
Harde duellar mellom Rosendal og Tyssedal.

.

Sunniva Huneide Sle i kamp mot Tyssedal.

.

Karoline Rydningen Omdal i profil fr sida, sett fr hgre.

.

Lena Kristin Larsen og Renate Rssland er meir begeistra for bli fotografert.

.

Marit Rstb var godt ngd med arrangementet.

.

Trio-95 fr Husnes legg slagplan for neste kamp.

.

Odda-93, som tok slv i jenteklassen.

.

Karoline Rydningen Omdal tek innspark.

.

Nytt innspark, denne gong fr Gabriella Borgen.

.

Trine Aakre dirigerer troppane mot Rosendal/Uskedal, der Trio-93 imponerte med klare uavgjort.

.

Frisparket fr Maria Santiago fyk i nota og Trio-93 utliknar til 2-2.

Fair play-prisen til SK Vedavg Karmy
Les meir [19.08.2018]