Vrens hgdepunkt

Klikk p bildet for full strrelse
Khalil Ibrahim p farten for Trio Husnes mot Trio Sunde i 98-klassen.

Laurdag var det stor sthei, mykje folk og full innsats i Husneshallen, d dei aller minste var samla til Trio Cup for miniputtar.

Klikk p bildet for full strrelse
Ein gjeng pr-kte Strand-Ulv-spelarar.

I alt 15 lag var med, heile 11 av dei fr Trio. Nokre av dei andre lokale klubbane var diverre frverande, men det gjer ikkje s mykje nr vi har s mange lag sjlv.

Det starta med dei eldste, 10-ringane fdd i 1998. Her var 5 lag pmeldt og med alle mot alle vart det 4 kampar p kvart lag. Vi frer ikkje tabell og resultat, men hadde vi gjort det, ville vi sett at det var utruleg jamnt mellom dei 4 Trio-laga. Artig.

Klikk p bildet for full strrelse
Husnes-2000-keeperen vartar opp med ei fantomredning.

For dei yngre vart det 3 kampar p kvart lag. I 99-klassen var kun 3 lag pmeldt, men dei fekk ogs mte kvart sitt 2000-lag, slik at kabalen gjekk opp. Trio Husnes var einaste lag med ungar fdd i 2001, men dei greidde oppgva med bravur mot eitt r eldre motstandarar.

Klikk p bildet for full strrelse
Trio Sunde 2000 (grne vestar) mot Trio Husnes.

3 av laga fr Trio er temmeleg nystarta og var med p cup for frste gong. Opplevinga var kjekk og vart krona med premie og fotografering etter endt dyst. Med dette avsluttar Trio innesesongen og no startar utefotballen. Gutar-16 er frst ut med seriekamp allereie p torsdag!

Klikk p bildet for full strrelse
Trio Husnes (gult) mot Trio Valen i 99-klassen.

Klikk p bildet for full strrelse
Husnes-98-trenar Gretha Rd syt for at skorne er knytt fr frste kamp.

Klikk p bildet for full strrelse
Halvor Sllesvik p farten for Trio Sunde-98.

Klikk p bildet for full strrelse
Nokre gonger kan det vera keisamt vera keeper, d er det greit med litt by og ty.

Klikk p bildet for full strrelse
P skulebenken: Husnes-2000-trenar rjan Normann har samla gjengen for taktikkprat.

Klikk p bildet for full strrelse
Tommy Hauge og Lars Bernhard Heggy gjorde ein god innsats i sekretriatet og p ryddefronten.

Klikk p bildet for full strrelse
Sunde mot Husnes i 2000-klassen.

Klikk p bildet for full strrelse
Gro Aakre var godt ngd med podens innsats.

Valen-2000 mot Husnes-2001.

Klikk p bildet for full strrelse
Espen Aakre Sjo var veldig interessert i kva som gjekk fre seg i sekretriatet.

Klikk p bildet for full strrelse
Denne karen fr Strand-Ulv meinte absolutt at folk i Branndrakt m fotograferast.

Klikk p bildet for full strrelse
Johannes vsteb klarerer for Trio Husnes-2000.

Klikk p bildet for full strrelse
Lynrask beinparade fr mlvakta til Uskedal-2000.

Klikk p bildet for full strrelse
Trio Sunde stilte 2 lag i 98-klassen. Her er det eine. Martin Eikemo Rstb, Erik Skarsen Heimvik, Andreas Tunes Huse, Halvor Sllesvik, Alexander Johnsen, Kristin Sletten, Anna Ingeborg vrehus, Henriette Grindheim Linds.

Klikk p bildet for full strrelse
Trio Valen-98: Magnus Olderkjr Larsen, Alexander Stianson Ersland, Kasper Stre Sollien, Sondre Vermedal Tungesvik, Sondre Rssland Slke, Henrik Eik Sjo, Njl Borgen, Dan Joar Heimvik.

Klikk p bildet for full strrelse
Herysund-98: Runar Lofthus Aakre, Joakim Bernhardsen, Thea Simone S. Fredlund, Katrine Stensletten Hagan, Ida-Emilie Kaldestad, Aleksander Langeland Knasb, Magnus Kvandal, Torstein Erdal, Andreas Kaldestad, Eivind Tofte, Gunn Kristin Raudstein.

Klikk p bildet for full strrelse
Trio Sunde-98-2. Hilde Sunde, Tormod Svellingen Skogseth, Frida Saghaug, Trygve Totland, Anjo Poblete, Lars Vaage, Lisbeth Voster Solberg, Eirik Alexander Waberg.

Klikk p bildet for full strrelse
Trio Husnes-98: Joakim Rssland, Benjamin Fjellandsb, Andreas Rssland, Marcel Rd, Simen Rssland, smund Hauge, Khalil Ibrahim, Christian Fredheim, Casper Thorsen, Jone Mikkelsen, Sander Hansen, Morten Olufsen, Sigbjrn Rssland, Hvard Hgestl, Daniel Rstb.

Klikk p bildet for full strrelse
Trio Valen-99: Morten Dale, Eirik Eysturdal, Sondre Heggenes Ekeland, Kristi Lyning Eikeland, Elias Urdshals, Thomas Fagerheim Dehli.

Klikk p bildet for full strrelse
Uskedal-99. Johannes Haugland, Emil Berntsen, Sondre Myklebust, Marius Myklebust, Robert Stensletten, Karsten Andre Haugland, Kjartan Tungesvik.

.

Trio Husnes-99. P laget spelar Kiowa Johnsen, Gunnar - Rssland, Amalie Ynnesdal, Werner Thorsen, Ulrikke Vik, Rikke Hansen, Simen Kaldestad, Brede jr Grnningen, Islam Tazdev, Zumilana Kuanysjbekov, Thea Aarsrud, Trym S. Vrdal, Ester Djuvsland.

.

Trio Valen-00: Hvard Vgen, Sander Vevik Eik, Rasmus Sjo, Eirik Rusten, Preben Heimvik, Tommy Heimvik, Lars Larsen, Vebjrn Holmedal, Oliver Lygresten.

.

Trio Sunde-00: Jacob Tufta Saghaug, Eirik Voster Solberg, Ruben Saug, Kristian Grindheim Linds, Runar Kaldestad Ersland, Espen Aakre Sjo, Atle Kaldestad Buhl.

.

Trio Husnes-00 stilte 2 lag, men var berre 11 spelarar. D vart det mykje fotball p kvar, noko ungane var godt ngde med. P laget: Johannes vsteb, Mathias Grindheim, Marie Normann, Vetle Thoresen, Jonas Rstb, Malin Blom, Mathilde Tungesvik, Vebjrn Rssland, Edvard Remme, Sebastian Blom, Ammar Ibrahim Hussein.

.

Strand-Ulv-00: Simen P. Foss, Simen Mge, Kristian G. Ask, Jostein Jacobsen, Judit Jacobsen, Endre Lie Traavik, Arne Klepsvik Linga.

.

Uskedal-00-01: Jabob Taranger, Thea Taranger, Martin Arnesen, Sander S. Myklebust, Silje Soldal, Jostein Soldal, Sander Simensen, Joakim Myklebust, Torstein Myklebust, Merethe Myklebust.

.

Trio Husnes-01. Jonas Teigen, Eivind Andreassen, Sondre Blokhus, Sander Dolonen Brkken, Mathias Gjelseng, Vegard Vrdal, Tormod Vrdal, Vegar Hellesen Tmmervik, Simen Hellevik Lie.

rsmelding Trio J14 sesongen 2018
Les meir [09.12.2018]