Litt informasjon om Husnes Cup

Informasjon om deltaking, overnatting og dugnadsarbeid tilknytta Husnes Cup.

Pmeldingen til Husnes Cup er omtrent likt som rekordret i fjor, dvs. ca 45 lag og omlag 500 spelarar. Me har nokre etteranmeldte s lista er ikkje heilt klar for offentliggjering. Men det er stor spredning p lagene fr Kopervik i sr til Fedje i nord.

Eit problem som me m jobba med dersom me ynskjer gjera turneringen end strre er at det er for lite overnattings-kapasitet og eller mangel p organisering av dette p Husnes/Kvinnherad. Sjlv om me kan tilby alle overnatting p skule er det nokre lag som, ynskjer overnatting med hgare standard. Det er eit lag som faktisk har leigd Rde kors hytta p Fjellhaugen! Det er masse foreldre som har prvd skaffe overnatting utan lukkast. S det er fleire lag som har vist interesse, men som ikkje har meldt seg p pga problem med overnatting.

Husnes Cup er eit stort lft for Trio organisatorisk. Me treng ca 100 funkjonerer for gjennomfre turneringen p ein god mte. Det er sendt ut informasjonsskriv til alle lagledere om kva dei forskjellige lagene er skal vre med p. Dersom det er andre som ynskjer f vre med p dette kjempearrangementet s ta kontakt med Kjell M. Eide eller Frode Ryrvik.

Link til Husnes Cup-sidene.

Info om dugnadsarbeid for dei ulike laga i Trio

rsmelding Trio J14 sesongen 2018
Les meir [09.12.2018]