Siste dag av fotballskulen

Klikk p bildet for full strrelse
Klikk p bileta for full storleik.

Onsdag var tredje og siste dagen Trio arrangerte Tine fotballskule for ungane i alderen 11-14 r. Etter diverse vingar p formiddagen, var det duka for turneringsspel etter matkta.

Klikk p bildet for full strrelse
Denne vetle pjokken er 8 mnadar gammal og heiter Jonas Haugland vretveit. Han er oldebarn til Kurt Haugland, og som vi ser er fotballinteressa allereie vekt.

Spelarane vart delt inn i 8 lag, s jamnbyrdige som mogleg. Her var bde Arsenal, Bayern Mnchen og Chelsea representert (Jan Ove sakna Leeds, men dei blir sikkert med neste r). Men d alle hadde gjort unna 3 kampar kvar, var det Real Madrid og Liverpool som skulle gjere opp i finalen. I motsetnad til i Champions League-finalen gjekk Liverpool ut i hundre, og scora 2 kjappe ml. 2-0 vart ogs sluttresultatet.

Klikk p bildet for full strrelse
Manchester United kviler i mellom slaga. Bittert nok mista dei finaleplassen til Liverpool.

Arrangementet var vellukka og siste dagen var og vergudane i skikkeleg godt lune. Dei fleste ungane var strlande ngde. Kanskje med eit lite unnatak av stakkars Gaute Holm. Han vart stoppa av ein lei lrstrekk d han var p full fart mot ferdigheitsmerket. Men sjansen byr seg nok p nytt til hausten.

Klikk p bildet for full strrelse
Med heim: Kvar deltakar fekk ransel og ball. Vonleg vert ikkje ballen liggjande lenge oppi der.

Klikk p bildet for full strrelse
Ei kvar kt p grasbanen er ikkje over fr vi har trakka skikkeleg.

Klikk p bildet for full strrelse
Lars Ryrvik fekk den store ra dmme finalen.

Friidrettsdeltaking i Gteborg
Les meir [03.07.2019]
Trio p Ironman 70.3
Les meir [01.07.2019]
Bronsemedalje til Trio J15 i Sr Cup!
Les meir [27.06.2019]
Tap i semifinalen for J15, bronsefinale i morgon
Les meir [25.06.2019]
Siste fr ferien
Les meir [23.06.2019]
Dramatisk og spennande p Sr Arena d J15 sikra semifinale i A-sluttspel i Sr Cup
Les meir [23.06.2019]
Festdag p Husnes stadion
Les meir [22.06.2019]
J15 med full pott etter dag 1 av Sr Cup!
Les meir [22.06.2019]