Siste dag av fotballskulen

Klikk p bildet for full strrelse
Klikk p bileta for full storleik.

Onsdag var tredje og siste dagen Trio arrangerte Tine fotballskule for ungane i alderen 11-14 r. Etter diverse vingar p formiddagen, var det duka for turneringsspel etter matkta.

Klikk p bildet for full strrelse
Denne vetle pjokken er 8 mnadar gammal og heiter Jonas Haugland vretveit. Han er oldebarn til Kurt Haugland, og som vi ser er fotballinteressa allereie vekt.

Spelarane vart delt inn i 8 lag, s jamnbyrdige som mogleg. Her var bde Arsenal, Bayern Mnchen og Chelsea representert (Jan Ove sakna Leeds, men dei blir sikkert med neste r). Men d alle hadde gjort unna 3 kampar kvar, var det Real Madrid og Liverpool som skulle gjere opp i finalen. I motsetnad til i Champions League-finalen gjekk Liverpool ut i hundre, og scora 2 kjappe ml. 2-0 vart ogs sluttresultatet.

Klikk p bildet for full strrelse
Manchester United kviler i mellom slaga. Bittert nok mista dei finaleplassen til Liverpool.

Arrangementet var vellukka og siste dagen var og vergudane i skikkeleg godt lune. Dei fleste ungane var strlande ngde. Kanskje med eit lite unnatak av stakkars Gaute Holm. Han vart stoppa av ein lei lrstrekk d han var p full fart mot ferdigheitsmerket. Men sjansen byr seg nok p nytt til hausten.

Klikk p bildet for full strrelse
Med heim: Kvar deltakar fekk ransel og ball. Vonleg vert ikkje ballen liggjande lenge oppi der.

Klikk p bildet for full strrelse
Ei kvar kt p grasbanen er ikkje over fr vi har trakka skikkeleg.

Klikk p bildet for full strrelse
Lars Ryrvik fekk den store ra dmme finalen.

Til topps i Pingvinlekene
Les meir [18.02.2019]
rsmte i IL Trio 2018
Les meir [13.02.2019]
Kjekk cupdag for G13
Les meir [10.02.2019]
Kampoppsett Trio Cup 2019
Les meir [03.02.2019]
rsmte i Fotballgruppa.
Les meir [22.01.2019]
I gang med innesesongen
Les meir [21.01.2019]
Trio J15 heilt til topps i Bergen Fotballfestival!
Les meir [20.01.2019]
Innkalling til rsmte i Trio