Triojentene til topps i Trio Cup!

Klikk p bildet for full strrelse
Vinnarane av J16-klassen, Trio 1: Fr venstre Melina Bidne, Renate Rssland, Maria Santiago, Marion S. Bjrsvik, Maria Blom, Oda Vgen, Lena Kristin Larsen og Linda Rogne.

Trio 1 overraska og vann den store pokalen i 16-rsklassen i dagens Trio Cup for jenter i Husneshallen. I smjenteklassen var det Rldal 2 som vann, etter siger mot Trio 95 i finalen. No er ogs bileter lagt ut.

Jentene i 16-rsklassen varta opp med storspel og tok 10 poeng p 4 kampar i gruppespelet, inkluder ein siger mot Halsny, som ogs var finalemotstandar. Det vart ikkje snakk om revansje, for Maria Blom avgjorde med kampens einaste ml 5 minutt ut i kampen. Dermed kunne bde jentene og trenarduoen Frode og Even juble hemningslaust.

Klikk p bildet for full strrelse
Slvvinnarane i J16: Halsny.

Halsnyjentene imponerte med godt samspel i innleiande pulje, men mot eit viljesterkt Triolag fekk dei ikkje ml. Triokeeper Melina Bidne slapp ikkje inn eit einaste ml for Trio 1 cupen igjennom. (Men som einaste keeper sto ho ogs for Trio 2, og der vart det rett nok eit par baklengsml.) Moster sine to lag tok tredje- og fjerdelplass i jenteklassen.

Klikk p bildet for full strrelse
Vinnarane i J14: Rldal 2.

I smjenteklassen (13 og 14 r) var totalt 8 lag med, og semifinalane vart to oppgjer mellom Rldal og Trio, som stilte to 95-lag kvar. Hyggjeleg nok vart det ogs ein av kvar i finalen og her vann Rldal 2 over Trio 1 etter at kampens einaste scoring kom minuttet fr full tid. Eit Rldal-skot streifa borti ein Trioforsvarar og overlista Karen Oline i Trioburet.

Fr mtet mellom Solid og Trio J95-1.

Noko overraskande kom Solid sitt sterke lag ikkje med i semifinalen. Dei spelte fin fotball, men hadde marginane mot seg og mtte reise heim med tredjeplass i gruppespelet. Trio sine J96 stilte heile tre lag, men vart som venta noko for unge mot 95-laga. Men dei unge jentene beit godt i fr seg og viste mykje lovande takter.

Litt skuffande var det at Halsny sitt J16-lag var einaste deltakar fr naboklubbane i kommunen, men i Trio gror det godt p jentesida og vi stilte til saman 7 lag. Veldig kjekt, ros til alle trenarane for heller melde p eit ekstra lag enn 'safe' og bli stande med mange innbyttarar. Det viktigaste er speletid, og det fekk alle jentene mykje av.

Til slutt vonar vi det gjekk bra med jenta fr Moster som fekk cupens einaste skade; ein lei smell i ei arm. Dette var siste innecupen for ungdomsavdelinga, takk til alle involverte som gjorde dette til eit velsmurt arrangement!

I mars ventar s to innecupar for barneavdelinga, frst 11-12-ringane laurdag 21.mars og s miniputtane helga etter, laurdag 28.mars.

Tina Abdulla avsluttar eit vakkert Trio J96-angrep med kontant scoring mot Rldal 2.

.

Veronica Gilstad Onarheim p Trio J95 knallar til.

.

Oddvar Onarheim studerer frstepremiepokalen.

.

Triojenter i duell: Maja Stre Sollien (J96) mot Sara Hjelmeland (J95).

.

J95-keeper Karen Oline Holmedal har full kontroll.

.

Sara Hjelmeland (J95) i kamp med Tina Abdulla (J96).

.

Siri Svellingen Skogseth (Trio J95) trimmar skotfoten.

.

Viktig halde orden p sakene sine nr ein er p cup...

.

Fr ein kamp mellom Trio J96 og Trio J95.

.

Trio J96-keeper Elsa Ingeborg Sllesvik vartar opp med ei flott reaksjonsredning.

.

Helga Grnstl er sikker fr straffemerket i semifinalen mellom Trio J95-1 og Rldal 1.

.

...og Triokeeper Karen Oline Holmedal avgjer straffekonken og sikrar finaleplass med si andre strafferedning.

.

Veronica Gilstad Onarheim klarerer.

.

Slik vart J14-finalen avgjort: Triokeeperen blir finta ut nr Rldal-skotet gr via ein forsvarar.

.

Trio J16 sin keeper, Melina Bidne, reddar eit frispark fr Moster.

.

Mosterkeeperen skjermar ballen utanfor.

.

Maria Santiago i kamp med ein Halsnyspelar.

.

Linda Rogne klarerer for Trio J16.

.

Dommar Seyed Sadat og Einar Oppedal i sekretriatet heldt ut fr start til slutt i laurdagens cup.

.

Stor spaning p sidelinja under kampane.

.

Triojentene Melina Bidne, Linda Rogne og Marion S. Bjrsvik jublar for siger i det sluttsignalet ular.

.

Marion S. Bjrsvik gr i angrep.

.

Triojentene har scora i finalen mot Halsny.

.

D sigeren var sikra, braut jubelen laus.

rsmelding Trio J14 sesongen 2018
Les meir [09.12.2018]