Knallkjekt vinne Trio Cup for jenter

Klikk p bildet for full strrelse
Kaptein Marion S. Bjrsvik hevar pokalen. Foto: Even Ren.

Rapport fr J16-trenar Even Ren: Laurdag var det Trio Cup for jenter i Husneshallen. Noko som jenter 15/16-laget til Trio sg fram til, etter trent fram mot cupen i allslags ver og fre ute.

Eg er ny i klubben og har gtt i team med Frode Blom for trene jentelaget til Trio i sesongen 2009. Me har trena i 2 mnader n og har for det mesta terpa p teknikktrening og f opp innsatsen p trening. Noko som verkeleg gjorde utslag i innandrscupen.

Jentene har vist stor interesse for det me har dreve p med p trening og gjort store framsteg p 2 mnader. Men det er enda masse terping og trening p teknikken framfor oss. Trur at ved sesongstart skal jentene vere rimlig godt frbredt p kva som kjem til mte dei.

Etter ein sesong i fjor som dessverre enda med att jentene havna p bunn p tabellen, s har me tru p att me ikkje vert sist p tabellen i r. Med ett hardtarbeidande lag, som skal vere godt organisert   defensivt .

Det lovar bra med innsatsen i cupen. Me hadde to lag pmeldt, men desverre s fekk me ein del frfall kvelden fr og det eine laget vart litt svekka. Men Trio 2 gjorde ein god figur og stod verkeleg p dei kampane dei spela. Men dei hadde ikkje lukka p si side. S det enda med 2 uavgjort og 2 tap.

Trio 1 var heldigere. Eller: Det var fortent att dei vant heile cupen. Det var knallhard jobbing av samtlige i alle 4 gruppespelkampene og finalen. Forsvaret   var pottetett og det lille som kom igjennom ordna ein god keeper Melina Bidne opp i. Samtlige kamper var tette og tffe, men Trio 1 hadde det vetle ekstra for dra i land cupersiger. Dei slo Halsny, min gamle klubb, i finalen med 1-0 etter ml av finalehelt Maria Blom.

Halsny, som kanskje var dei strste favorittene til vinne cupen, blei og sltt i gruppespelet 1-0, d etter ml fra Linda Rogne. Men dei mtte bite i det sure eplet mot Trio 1. Me slapp inn null baklengs i cupen!

Finalevinner laget bestod av: Maria Guddal Kjeka, Melina Bidne, Linda Rogne, Marion S. Bjrsvik, Oda Vgen, Maria Santiago, Maria Blom, Lena Kristin Larsen og  Renate Rssland.

Resultater:

Trio 1-Moster 1 0-0,

Trio 1-Moster 2 1-0 Ml: Maria Santiago,

Halsny-Trio 1 0-1 Ml: Linda Rogne,

Trio 1-Trio 2 5-0 Ml: Lena Larsen 2, Maria Blom 3

Finalen: Trio 1 Halsny 1-0 Ml: Maria Blom

S ein knallstart p sesongen for jentene, som gav dei ekstra sjlvtillit til serien begynna. S n jenter, er det bare st p og mte opp p trening, s skal dette bli bra. Finalesigeren vart feira med pizza p Dr. Munk.

- Even Ren

Tillegg: Fleire av Even sine bileter fr cupen kan finnast p linken under (her m ein endre * til c i linken, beklager denne IT-bugen...)

rsmelding Trio J14 sesongen 2018
Les meir [09.12.2018]