Lillegut-turnering i Husneshallen

Klikk p bildet for full strrelse
Mange artige situasjonar: Her vert ein rosendalspelar utfordra p originalt vis av Ruben Fjelland Srsten fr Halsny.

13 lag og over 100 spelarar var i aksjon d barneavdelinga til Trio Fotball arrangerte innecup for 11-12-rsklassane laurdag. Dermed er sesongen godt i gong og neste helg er det miniputtane sin tur.

Klikk p bildet for full strrelse
Gutane fr Trio Husnes feirar scoring, medan ein uskedeling fortvilar.

Det var 6 lag med i 98-klassen, medan 97-klassen hadde 7 pmeldte lag med. Alle laga var fr Kvinnherad og heile 7 av dei fr Trio. Det vart 4 kampar p kvart lag og arrangementet gjekk veldig velsmurt fre seg. Etter kvart som laga var ferdigspelt, var det premiering og fotografering ute p banen.

Ein stor takk til foreldre fr dei ulike laga, som gjorde ein flott innsats i kiosken og med rydding i etterkant. Takk ogs til vr unge trio i sekretriatet, Egil, Mats og Tommy, samt den stdige dommarduoen Sverre og Geir.

Komande laurdag er det dei minste som skal i aksjon, rsklassane fr 7-10 r.

Klikk p bildet for full strrelse
Mohammed Hassan fr Trio Husnes97 stormar i angrep mot Rosendal.

Klikk p bildet for full strrelse
Khalil Ibrahim fr Trio Husnes freistar springe fr Sondre Rssland Slke p Trio Valen i 98-klassen.

Klikk p bildet for full strrelse
Ungt og lovande sekretriat: Tolvringane Mats, Egil og Tommy stiller gjerne opp p dugnad.

Klikk p bildet for full strrelse
Kven spring fortast? Fr kampen mellom Uskedal og Trio Husnes i 98-klassen.

Klikk p bildet for full strrelse
Taktikkprat: Trenar Oddgeir Sllesvik legg slagplanen saman med Trio Sunde98.

Klikk p bildet for full strrelse
Uskedalingane gler seg til sleppe til og har nedteljing til kampen fr er ferdig.

Klikk p bildet for full strrelse
Jan Einar Joleik Risa har ftt ballen fr Trio Sunde-kollega Erik Skarsen Heimvik.

Klikk p bildet for full strrelse
Hl i muren? Eit Rosendalfrispark p veg forbi Trio Husnes-forsvaret.

Klikk p bildet for full strrelse
Snn passe ngd: Embla, smund og Nasibullah p Trio Husnes97 tuslar av banen etter at sluttsignalet har gtt.

Klikk p bildet for full strrelse
Karle Urdshals frer ballen i lokaloppgjeret mellom to Triolag: Husnes mot Valen i 97-klassen.

Klikk p bildet for full strrelse
Ein rosendeling viser prov p god teknikk.

Klikk p bildet for full strrelse
Ikkje storleiken det kjem an p: Kjappe Helge Mehammer fr Halsny utfordrar mot Rosendal.

Klikk p bildet for full strrelse
Nervse: Lagleiarane til Trio Valen97 klarar ikkje st mykje i ro nr gutane spelar.

Klikk p bildet for full strrelse
Trio Valen97 spelte ein god kamp mot Halsny, men var ikkje heilt ngde med eit mllaust resultat.

Klikk p bildet for full strrelse
Eit fintspelande Halsnylag feirar ei av mange scoringar.

Klikk p bildet for full strrelse
Trio Sunde98: Bak fr venstre Erik Skarsen Heimvik, Anjo Poblete, Hilde Sunde, Alexander Johnsen, Martin Eikemo Rstb, Tormod Svellingen Skogseth. Framme Trygve Totland, Andreas Tunes Huse, Stein Helge Bjelland, Halvor Sllesvik og Jan Einar Joleik Risa.

Klikk p bildet for full strrelse
Slik skal det jublast: Uskedalen98 var ngde med innsatsen og premiane. P laget: Johannes Haugland, Emil Berntsen, Sondre Myklebust, Marius Myklebust, Kjartan Tungesvik, Karsten Andre Haugland, Nikolai B. Mayer, Eivind R. Tofte, Robert Stensletten og Martin Rssland.

Klikk p bildet for full strrelse
Rosendal98: Thomas Brufladt, Audun Fossberg, Anders Albrethson, Mikal B. Skla, Lars Opheim, Cato Miljeteig og Torbjrn Omvik.

Klikk p bildet for full strrelse
Trio Husnes98 stilte to lag. Her er det eine: Stefan Holm, Kay Arne Leirvik, Simen Rssland, Jone Mikkelsen, Joakim Rssland, Khalil Ibrahim, smund Hauge og Christopher Lemicka.

Klikk p bildet for full strrelse
...og her er det andre Husnes98-laget: Anders Rssland, Eirik Wangensten, Morten Olufsen, Christian Fredheim, Casper Thorsen, Benjamin Fjellandsb, Helene S. Johnsen og Sander Hansen Helland.

Klikk p bildet for full strrelse
Trio Valen98: Magnus Olderkjr Larsen, Alexander Stianson Ersland, Henrik Eik Sjo, Kasper Stre Sollien, Sondre Vermedal Tungesvik, Sondre Rssland Slke, Dan Joar Heimvik, Njl Borgen og Bjarne Trondsen.

Klikk p bildet for full strrelse
Over og under: Rosendal97 stilte to lag med totalt 11 spelarar: Eivind Bjrneble, Vegard Bauge, Kim-Arild Karlsen, Simon Korttila, Runar Fausk, Eirik Fausk, Alexander Fredheim, Mats Olsen, Jakop Tveit Johansen, Henrik Bauge og Mathias Kleppe.

Klikk p bildet for full strrelse
Halsny97: Helge Mehammer, Ruben F. Srsten, Christian F. Srsten, Sigmund B. Mehus, Mikal B. Lberg, Marthe Eide, Martin Lygre og Ole Martin Hillestad.

Klikk p bildet for full strrelse
Trio Husnes97-2: Bak fr venstre Martin Hope, Janniche Bjelland Pedersen, Mohammed Hassan. Framme Sunniva Solfjell, Mats Runar Haraldsen og Audun Kvandal Kambe.

.

Trio Husnes97-1: Bak fr venstre Nasibullah Shariati, Embla Vrdal, Brynjar Hellesen Tmmervik. Framme Roger Andre Pedersen Kabbe, Espen Larsen og smund Herskedal.

.

Strand-Ulv 97-98: Geir Andre Presthus Traavik, William Johansen, Mathias Johansen, Svein Gunnar Haavik, Hans Berge, Rene Korsnes Storedale, Sander Haukenes, Simen Skarvatun, Endre Lie Traavik, Henrik Femsteinevik og Alexander Linga.

.

Trio Valen97: Bak fr venstre Benjamin S. Teigen, Marius Haukland, Tobias Frislev, Espen Bakke Handeland, Hugne Eik Sjo og Karle Reidar Urdshals. Framme Daniel Hugneson vsteb, Vemund Lgreid Grnstl, Gunnar Langeland og Adrian Hope Berntsen.

.

Takk for kampen! Foto: Hans Haukland.

.

Taktikkprat fr avspark. Foto: Hans Haukland.

.

Keeper Adrian Hope Berntsen p Valen97 har full kontroll. Foto: Hans Haukland.

.

Strand-Ulv med innspark mot Valen97. Foto: Hans Haukland.

.

Corner! Foto: Hans Haukland.

rsmelding Trio J14 sesongen 2018
Les meir [09.12.2018]