Yrande liv i Husneshallen

Klikk p bildet for full strrelse
Fr kampen mellom Halsny J00 mot Trio Husnes99. Klikk p bileta for full storleik.

Laurdag var 20 miniputtlag samla til 2009-sesongens frste dyst for dei minste. Forventningar, innsats og engasjement var i takhgt og det krydde av bde store og sm.

Alle laga fekk spele 3 kampar og matcha seg mot jamnbyrdig motstand. Alle klubbane i kommunen var representert og om lag halvparten av laga kom i fr Trio.

Klikk p bildet for full strrelse
Lars Olderkjr Larsen p Trio Husnes utfordrar Espen Aakre Sjo fr Herysund.

Dei eldste, 99-rgangane, starta ballet og d dei aller minste og ferskaste kom p banen (2002-rgangane), tok det heilt av. Stemninga var stor bde p tribuna og blant lagleiarar og spelarar. Etter kvart som gruppene var ferdigspelt, var det ogs premieutdeling ute p banen med hgtideleg opprop av alle spelarar - med pflgjande fotografering, sjlvsagt. Under flgjer ein del bileter fr kampane, samt lagbileter av samtlige 20 deltakande lag.

Link til biletegalleri hj HusnesNett.

Trym S. Vrdal gr i angrep for Trio Husnes99.

.

Uskedal mot Trio Sunde i 2000-klassen.

.

Johannes vsteb stormar mot ml.

.

Halsny J99 tok ein srs prestisjetung siger mot sine klubbkollegaer. Gutane hadde visstnok vore store i kjeften p frehand :)

.

Hit! Eg er (nokolunde) ledig...

.

Trio Husnes 2002 har ein relativt grundig debatt p korleis innspark skal gjennomfrast.

Halsny-keeperen kastar ut.

.

Straffespark a la Beckham (utanfor).

.

Trio Husnes00 angrip i flokk nr motstandaren tek avspark.

.

Nr ein ikkje spelar sjlv, heiar ein p klubbkompisane.

.

Ouch! Det er ikkje alle kroppsdelar det gjer godt redde med.

.

Geir Holm og Mathias Stre Sollien gjorde, saman med Sverre Vik ein god innsats med flyta i munnen.

.

Trio Sunde mot Halsny gul.

Halsnygutane feirar scoring.

.

Spente lagleiarar: Ove Sjo og Svein Martin Kaldestad.

.

Emma Kvandal Lland og resten av Herysundsgjengen hadde dei kulaste t-skjortene.

.

Gutane fr G13 gjorde sekretriatjobben med bravur. Her Sander Saghaug Lillesletten og Eivind Saghaug.

.

7-rige Espen Aakre Sjo er ogs dreven med resultatpanelet.

Herysund mot Strand-Ulv.

.

Mljespel: Trongt om plassen nr Uskedal og Strand-Ulv mtest.

Uskedalsjentene varmar opp.

.

Halsnyjentene legg ein slagplan.

.

Trio Valen99: Thomas Dehli, Morten Dale, Elias Urdshals, Eirik Eysturdal, Henning Solheim, Hvard Vgen, Hans Kristian Harsvik, Sondre Heggenes Ekeland.

.

Trio Husnes99-1: Jonas Tazo, Ester Djuvstad, Senadin Foric, Trym S. Vrdal, Kiowa Johnsen, Brede Grnningen jr.

.

Trio Husnes99-2: Gunnar .Rssland, Patrick Normann, Oda Gertz, Simen Kaldestad, Anders Johan Hauge, Zaid Khalid, Henriette Tungesvik.

.

Trio Husnes00-1: Imam Eldi, Johannes vsteb, Tristan A.Fredlund, Vebjrn Rssland, Hvard Mansker Hope, Mathias Grindheim.

.

Halsny J99: Synne Eide Bjrneble, Amanda Hvidevold, Sofie Haugetun, Caroline Sjo, Victoria Solheim, Aslaug Ren, Thea Medhus.

.

Halsny00 bl: Christoffer, Patrick, Marcus, Vegard, Simen, Haldor, Mathias, Marius.

.

Rosendal J99: Sara Guddal, Mari Omvik Furdal, Mette Enes, shild Bjrneble, Mari Klette Leganger, Synne Seim Helleland, Eline Albrethson, Magrete Haugland Ns, Jorunn Sandvik, Alida Rysland Guddal.

.

Trio Husnes00-2: Geir Inge Remme, Vegard Teigland, Mads Olsen, Edward A. Remme, Jonas Rstb, Mathilde Tungesvik, Ammar I. Hussein.

.

Uskedal00: Jakob Taranger, Jaran Jensen Eide, Hanne T.Hauge, Harald Lekva Myklebust, Ronja Lakselv, Torstein Myklebust, Mats L. Eik, Simon Taranger, Christoffer Stle, Sander Myklebust, Joakim Myklebust.

.

Halsny00 gul: Stian, Sander, Ola, Filip, Sigmund, Steffen, Marius, Jarand.

.

Trio Valen00: Preben Rd Heimvik, Rasmus Eik Sjo, Sander Eik Vevik, Vebjrn Holmedal, Jonathan Fryland, Tommy I. Heimvik, Eirik Kjerpeseth Rusten, Lars Olderkjr Larsen.

.

Trio Sunde00: Erik Voster Solberg, Jakob Tufta Saghaug, Lars Erik Sktun, Ruben Saug, Kristian Grindheim Linds, Runar Kaldestad Ersland, Truls Vik, Atle Kaldestad Buhl, Cheyenne Rrvik.

.

Strand-Ulv 2002: Nikolai Nistad, Ina Trvik, Henrik Tholo Aasen, Mathias Skarvatun, Andreas Hvik, Katarina Dale, Hkon Lervg, Kristian Grnevik, Judith Jacobsen.

.

Uskedal 2002: Sander Simensen, Fredrik Haugland, Ida Marie Eidsvik, Viljar Tveit, Hanna Tvilde, Jostein Soldal, Silje Soldal, Jonatan Taranger, Niklas Lakselv, Trres Myklebust.

.

Strand-Ulv00: Torbjrn Hvik, Jacob Ljones, Tirill Ljones, Kine Ljones, Endre Trvik, Simen Mge, Jostein Jacobsen, Simen Foss.

.

Trio Husnes01: Eivind Andreassen, Ole Martin Byrknes, Mathias Gjelseng, Vegar H. Tmmervik, Nora Hesjedal, Kristiane Olderkjr, Sondre Blokhus.

.

Trio Husnes 2002: Daniel Normann, Anders Dyrhaug, Alen Foric, Stian H. Rssland, Erlend Sund, Torstein Olderkjr, Mohammed Hussein, Lars Olderkjr Larsen, Christoffer Fredheim.

.

Halsny J00: Konstanse Thoresen, Malene Benjaminson, Maren S. Eide, Julie Emmerhoff, Ingrid Emmerhoff, Sofie Haugetun, Synne Eide Bjrneble, Amanda Hvidevold, Aslaug Ren, Caroline Sjo.

.

Herysund stilte 2 lag i dei to yngste klassane. Her er alle samla: Robin Steinsletten, Samson N. Uppheim, Hedda Pedersen, Vegard Fausk, Emma Lland, Mads Lnning, Sverre Kaldestad, Oskar Kaldestad, Marcus N. Mathisen, Kristoffer S. Fausk, Espen Aakre Sjo, Jens Hjelmeland.

rsmelding Trio J14 sesongen 2018
Les meir [09.12.2018]