2-dagers svmmestevne p Husnes

Ett knippe svmmere fra A og B partiet

Svmmegruppa i Trio har i helga arrangert sitt rlige todagersstevne. Oppunder 300 svmmere og over 200 heat ble unnagjort i svmmehallen.

Dugnadsnden lever

Da vi startet p fredagen, hadde vi foran oss ei helg i sammen med 283 andre svmmere veldig mange foreldre og funksjonrer. I lpet av lrdagen og sndagen skulle det gjennomfres 1078 starter fordelt p 204 heat. Alts var det travelt p hele sttteaperatet som var i sving, fra stevneansvarlig, kiosk, kjkkenpersonell, tidtakere, dommere, data, starter, premieutdelere, lagledere, nattevakter og reinholdspersonale, og alle foreldre som gjorde sin innsats. Samt Rde Kors, som gjorde att alle var i trygge hender.

I lpet av stevnet hadde mange mindrerige svmmere fra rekruttpartiene sin debut som deltaker p ett 'ordentlig' svmmestevne. Triosvmmerne tok godt for seg av medaljer i de velsene de stilte opp i, og det ble satt mange personlige rekorder.

Samlingsplass

Vi i svmmegruppa i Trio vil takke ALLE personer/foreldre som hjalp oss f dette flotte rvisse stevnet vel i havn. Og vi vil takke sponsorer som stttet oss konomisk og materialistisk: Dimmelsvik bil, Husnes Ryr AS, Husnes Storsenter, Kvinnherad Libris, HMR, Husnes Motor, Vibe, Husnes Hotell, Sport 1 Husnes Sport, You-Who, Kvinnheringen, Grenda, Yngves Konditori, Sparebanken Vest, Capri, Sr-Norge Aluminium, Tango klpparen, Expert, Frodes Fargehandel, Reins Maskinering, Peppes Pizza Husnes, T.Hansen reklame og Tannlege Per Henrik Opdal.

Med vel gjennomfrt hilsen oss i Trio svmmegruppe.

Resultatliste for Trio sine svmmere ligger vedlagt nederst i artikkelen.

Bilder og Tekst: Hans Haukland.

tiltider trangt om plassen

Spente tilskuere

oppvarming

.

Marius Mlen Haukland lurer p om han har vunne noen premier

.

Astrid Helene Fagerheim og Victoria Fryland fikk sine velfortjente premie.

Resultater (Word-format)

Lyperekord av Erlend!