Pensjonistfest p Triohuset

Klikk p bildet for full strrelse

Sndag for ei veke sidan arrangerte Husstyret sin rvisse pensjonistfest. Om lag 60 pensjonistar hadde samla seg til triveleg lag med matkt, underhaldning og resal.

Sundegutane.

Vrt driftige husstyre hadde sttt p, pynta lokalet og smurt dugeleg med snittar til dei frammtte pensjonistane. Alle let vel over eit godt arrangement, som vart toppa med festleg underhaldning av 'Sundegutane'. 7 staute karar, som stundom samlast til ving og songkveldar, varta opp med flotte songar, sterkt inspirert av ein studietur til Irland tidlegare i r.

Premiebordet.

Etter underhaldninga var det kaffi og kaker, fr eit dugeleg bord med gevinstar vart lodda ut ved resal. Pensjonistfesten er ikkje nokon stor inntektspost, men med mesteparten gjort som dugnad, fekk Husstyret inn nokre kjrkomne kroner i kassa, som kan brukast vil vedlikehald p Triohuset. Allereie denne veka har styret gtt i gang med gjere uteomrdet vent sj til for sommaren.

Sigrun Storhaug takkar.

Fr folk gjekk heim, takka Husnes-Utker Pensjonistlag, ved leiar Sigrun Storhaug, for tilstellinga og Unni Belt tok ordet p vegne av Sral-pensjonistane og overrekte ei pengegve til Husstyret.

P vegne av Husstyret vil leiar Hanne Larsen takke alle som kom for frammte og hyggjeleg lag, samt takke for gva

fr Sral-pensjonistane.

.

Etter endt dyst og opprydding kunne arrangrane kose seg med restane.

.

Borda var godt pynta til fest.

Friidrett: Mailekene i Haugesund
Les meir [20.05.2019]
Trekning Triolotteriet 2019
Les meir [19.05.2019]
Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging
Les meir [19.05.2019]
Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Friidrett: Karabinlekene 2019
Tff kamp p Sotra