Triosvmmarar til Danmark - stor dugnadsnd!

Klikk p bildet for full strrelse
Eit knippe av svmmarane som skal p treningsleir.

D svmmebassenget p Husnes er stengt fr mai til september, reiser ogs i r del eldste fr svmmegruppa i Trio p treningsleir i Danmark.

Klikk p bildet for full strrelse
Marius Haukland med nokon av premiane som gruppa har ftt inn.

Hvert r reiser dei eldste av Trio sine svmmarar til Danmark p treningsleir, d vrt eige svmmebasseng blir stengt heilt fr 1. mai til 1. september. Triosvmmarane har i forkant gtt rundt for be om sttte hj det lokale nringslivet, og i butikkene i nromrdet fr Valen til Uskedal, for skaffe gaver eller varer til premiar i lotteriet, som dei for det meste organiserer sjlve.

'

Nr Svmmegruppa har spurt dei lokale nringsdrivande om bidrag, s har det ikke vore nei i nokon sine munnar. Dette setter svmmarane umetleg stor pris p.

S til helga s startar svmmarane loddsalet med eigen stand p Dronningfjord-festivalen, og skal selge lodd under familiearrangementet. Og i lpet av neste veke er det hustandane p Husnes, Sunde og Valen  som fr besk av flittige loddseljarar fr Trio Svmmegruppe. Hper de er snille og tek godt i mot desse driftige svmmarane fra Trio, som brukar mykje av fritida si i bassenget.

Og nr Kvinnherad Kommune held bassenget stengt, s reiser dei helt til Danmark for dyrke idretten som dei liker s godt.

Tekst og foto: Hans Haukland, trenar i svmmegruppa

Lyperekord av Erlend!