Siste dag av fotballskulen

Klikk p bildet for full strrelse
Khalil Ibrahim (11) utfordrar Torstein Hellesen Tmmervik (13) i stor fart. Foto: Helge Sunde.

Ogs dag tre av fotballskulen gjekk fre seg i strlande ver. Etter vanlege vingar fr lunsj, var det etterp duka p det dei fleste har gtt og venta p: inndeling i lag og kampar! Mange fleire bileter er no lagt til.

Her var mange store lag med og Liverpool og Manchester United stilte til og med to lag kvar: A-lag og juniorlag. Her var dei 106 deltakarane inndelt i to grupper, med ein serie for dei eldste og ein for dei yngste, 8 lag i kvar. Alle fekk 3 kampar og dei fleste vann litt og tapte litt. Nokre vann sikkert alle kampane sine ogs (det skjer vel ikkje igjen at Halsny slr bde Ream Madrid, Chelsea og Leeds...), men det fr dei i s fall skryte av sjlve.

Klikk p bildet for full strrelse
Lagleiar Espen Hauge dirigerer troppane til Real Madrid. Foto: Helge Sunde.

Rettar med dette ein utruleg stor takk til alle som har hjulpe til p fotballskulen. Fr kjkkenpersonalet til fotografane som har teke bileter til nettsida. Vi er veldig takksame for dei som har teke seg tid til vera instruktrar, bde vaksne og ungdomar. I r har det vore lett f med instruktrar og mange har ogs stilt bde to og tre dagar. Dette har gjeve god kontinuitet og godt niv p vingsopplegget. Ein ekstra takk til keeperduoen Andreas og Kristoffer, som vart kasta ut i det utan frebudd opplegg dei to frste dagane, grunna sjukdomsforfall. Takk ogs til alle positive ungar som har vore med og gjort fotballskulen til ei kjekk oppleving for bde stor og liten.

Klikk p bildet for full strrelse
Romas Adrian Fredlund jaktar G13-kamerat Daniel Solberg, som for hvet hadde meldt overgang til Milan. Foto: Helge Sunde.

Klikk p bildet for full strrelse
Espen Bakke Handeland (Liverpool) stoppar eit angrep fr Marte Ryrvik (Juventus). Foto: Helge Sunde.

Klikk p bildet for full strrelse
Ein komande fotballskuledeltakar. Foto: Helge Sunde.

Klikk p bildet for full strrelse
Keeper smund Herskedal har kontroll. Foto: Helge Sunde.

Klikk p bildet for full strrelse
Anders, Simen, Bjarne, Sander, Thea, Martine og Jacob p Trio jr frebur seg til kamp saman med lagleiar Are. Foto: Helge Sunde.

.

Yrande liv p ein steikande varm kunstgrasbane. Foto: Helge Sunde.

Hilde Jensen Birkeland driblar seg forbi. Foto: Are Ulseth

.

Dette var visst lysande morosamt. Kasper traff den store blinken s det song. Foto: Endre Eide.

.

Drikkepause. Foto: Are Ulseth.

Hvar Karlsen instruerer trste gutar. Foto: Are Ulseth

.

Trenar Even legg slagplanen saman med Manchester United sitt juniorlag. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Arsenal og Magnus Olderkjr Larsen mot Manchester United og Henrik Eik Sjo. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Adrian Fredlund klarar ha overblikk sjlv i duell med Vegard Johnsen. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Trio jr klare til kamp. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Keeper Espen Larsen p Liverpool har lite gjere p. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Tffe duellar i kampen mellom juniorlaga til Manchester United og Liverpool. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Mathias Grindheim prvar drible... Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

...men taper denne duellen. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Henning Solheim er tff i duellane. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Frida Saghaug jaktar p Henning Solheim.

.

Fotografen m sjlvsagt ha med seg kampen Chelsea mot Leeds. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Martine Fiskerstrand legg ingenting i mellom. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

S har visst Liverpool scora ml... Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Bjarte Solheim skriv autografar. Eller samlar inn vestar. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

God stemning etter at dei eldste er ferdige med sine kampar. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Hilde Sunde (p Manchester United) i duell med Hugne Eik Sjo (Liverpool). Her ville nok begge gjeve mykje for bytte lag. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Sunniva Solfjell er van med spele med gutane og har full kontroll. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Andre Thoresen Saghaug ser imponerande konsentrert ut. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Arsenals Helge Mehammer ser ikkje problemet med drible seg forbi tre Juventus-spelarar. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Fredrik Hollund Ekeland har ftt ein smell. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Keeper Rina Aspmo ventar i spaning p skotet fr J14-lagvenninne Marte Ryrvik. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Erik Voster Solberg har overblikket. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Leeds-manager Eivind Nissestad ser Kasper Stre Sollien kaste inn. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Det var veldig varmt p Kvednabekkjen i dag, ogs for Knut Ryrvik, som alltid er med som instruktr nr det er fotballskule. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

.

Vetlebror Solheim Fjelland har eit par r at fr han kan vera med p fotballskule. Foto: Kjell Arne Olderkjr Larsen.

Lyperekord av Erlend!
Les meir [01.12.2018]