Historikk: 15-rsjubileum

Klikk p bildet for full strrelse
Richard Bremerthun deler ut frstepremien til ein djupt bukkande Triokaptein Harald Larsen. Alle foto: Harald Larsen sitt arkiv :)

Meir fr gamle dagar, ogs her fr gamle bker med referat fr Triokampar. Her forteljast om ei turnering p Valen i 1961. P den tida hadde ein ikkje garderobar, men laga byta p seg i slydsalen i kjellaren p gamleskulen. Uansett betre tilhve enn i Etne, for der mtte ein skifte utandrs.

Klikk p bildet for full strrelse
Myntkast fr kampen mellom Trio og Sknevik.

I anledning Trio sitt 15-rsjubileum skipa laget til ei fotballturnering p Valen den 29.-30. juli 1961.

Me hadde bedt inn Etne idrettslag, Halsny idrettslag og Sknevik idrettslag. Lrdag spela Trio-Sknevik, der Trio vant 4-2 etter ein god innsats. S spela Etne-Halsny, der vant Etne 3-0. Dermed var Trio klar for finalen og me fikk Etne som motstandar.

Sndag spela Sknevik-Halsny jumbofinalen der Sknevik vant 5-1. Etne-Trio spela s finalekampen, der Trio sigra 2-1. Triogutane gjekk inn for fullt fr frste minutt til det siste, for dei hadde sett i seg att dei skulle vinne denne kampen. Og dei lg s pass over at seieren var fortjent. Etter kampen var det utdeling av pokalar der Trio gjekk av med den strste.

Klikk p bildet for full strrelse
Eitt av laga (Sknevik?) som var med i turneringa.

Trio sitt lag mot Sknevik: Einar Mikkelsen, Bjarne Guddal, ystein Skogseth, Reidar Bremerthun, Leif Handeland, Kre Tveit, Per Myklebust, Harald Larsen, Tore Kjell Olsen, Erling Eikeland og Terje Herskedal.
Dommar: E. Pedersen, Etne.

Nok eit lagbilete.

Trio sitt lag mot Etne: Einar Mikkelsen, Bjarne Guddal, ystein Skogseth, Reidar Bremerthun, Leif Handeland, Harald Larsen, Harald Holmedal, Per Myklebust, Tore Kjell Olsen, Erling Eikeland og Terje Herskedal.
Dommar: Richard Bremerthun, Trio.

- Oppmann Harald Larsen

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019