Stor Triodominans for tomme tribuner

Klikk p bildet for full strrelse
Dobbeltsiger for Trio J14. Vinnarane framme og slvvinnarane bak. Bak fr venstre: Majken Rd Heimvik, Emilie Kaldestad Ersland, Mette Solheim Totland, Emilie Helen Rssland, Sussann Seljestad Johnsen, Ingrid Ertsland, Marte Vgen Ryrvik, Rina Aspmo. Vinnarane framme fr venstre: Lena Grnstl, Maria Skarveland, Hannah Elise Yu, Thea Vaage, Tina Abdulla, Maja Stre Sollien, Amalie Djuvstad. Foto: Are Ulseth

Dagens Trio Cup for jenter i Husneshallen vart prega av stor dominans av Trio sine lag, samt skuffande lite folk p tribuna. Synd at ikkje fleire foreldre og andre tek turen og ser p Trio og sine hpefulle p jentesida.

Klikk p bildet for full strrelse
Sterk innsats av Trio J97-98. Foto: Helge Sunde.

Totalt var 16 lag samla, noko som er veldig bra deltaking teke i mente at naboklubbane vre Rosendal og Halsny var frverande. Trio stilte sjlv 6 lag og desse markerte seg veldig godt. Srleg i smjentecupen (13-14 r), som gjekk frst av stabelen. Her kom alle Trio sine 3 lag til semifinalen, saman med det fjerde Kvinnherad-laget, Strand-Ulv. Artig at Trio J97, takka vera scoringar av Hilde Sunde (12 r i dag!) og Lise Handeland mot Bremnes, gjekk til semifinalen.

Maria og Amalie kontrar inn 2-0 i finalen. Foto: Are Ulseth

Men finalen vart likevel eit rivaloppgjer mellom dei to laga til Trio J14. Her var det Trio 1 som vann 3-0, etter tre raske scoringar siste 4 minutta av kampen av Maria Skarveland (1) og Amalie Djuvstad (2).

Klikk p bildet for full strrelse
Vinnarane av jenteklassen, Trio 2. Bak keeper Melina Bidne, Trine Aakre, Renate Rssland, Linda Rogne. Framme fr venstre Lena Kristin Larsen, Maria Santiago, Marit Rstb. Foto: Are Ulseth

Klikk p bildet for full strrelse
Slvvinnarane fr Solnut, litt skuffa over finaletap, men elles veldig godt ngde med eigen innsats i cupen. Foto: Are Ulseth

Jenteklassen (15-17 r) vart prega av mykje gjerrig spel. P 17 kampar vart det berre scora 12 ml. Begge semifinalane vart avgjort p straffekonk etter mllause kampar og her var det Trio 2 og Solnut som trekte dei lengste stra. Dermed mttest desse i finalen og her vart Trio-spelar Renate Rssland matchvinnar med eit rfrekt hlspark. Med det kunne Triojentene lfte pokalen, som dei gjorde det i fjorrets cup.

Takk til foreldre, Hanne og jentene som tok jobben i kiosken, til Nils Olav, Sverre, Joakim og Anders for stdig dmming, og til Trio G14 for stdig arbeid i sekretriatet (trass i ivrige forsk p ta vekk fokus fr arbeidet av smjentene :)

No er det 3 vekers pause til neste cup, som er for 11-12-ringane.

Klikk p bildet for full strrelse
Tommy, Fredrik og Egil fr Trio G14 hadde god kontroll i sekretriatet, trass i at jentene freista forstyrre etter beste evne. Foto: Are Ulseth

Klikk p bildet for full strrelse
Trio J97 overraskar med sl sterke Tyssedal. Her har Thea Fotland sett inn sigersmlet og Hilde Sunde kontrollerer at ballen gr over linja. Foto: Helge Sunde.

Klikk p bildet for full strrelse
Klart for Trio mot Bremnes. Foto: Helge Sunde.

Klikk p bildet for full strrelse
Ei original vinkling av dagens cup. Foto: Helge Sunde.

Klikk p bildet for full strrelse
Tyssedaljenter etter endt kamp. Foto: Helge Sunde.

Klikk p bildet for full strrelse
P stillinga 0-0 i finalen har Emilie Kaldestad Ersland ei gyllen moglegheit for avgjere, men Thea Vaage let seg ikkje overliste. Foto: Are Ulseth.

Klikk p bildet for full strrelse
I staden er det Amalie Djuvstad som fr ballen i nettmaskene. Foto: Are Ulseth.

Klikk p bildet for full strrelse
Maja Stre Sollien tek avspark. Foto: Are Ulseth.

Klikk p bildet for full strrelse
Amalie Djuvstad p farten. Foto: Are Ulseth.

.

Flittig dugnadsmann. Egil Olsen stiller opp nr det trengs. Foto: Are Ulseth.

.

Fredrik Hollund Ekeland held kontrollen, samstundes som han lrar opp Lisbeth Tofte. Foto: Are Ulseth.

.

Hannah og Rina driv med alternativ oppvarming. Foto: Are Ulseth.

.

Rina har overtaket. Foto: Are Ulseth.

.

Maja og Tina forlangar bli fotografert. Foto: Are Ulseth.

.

God stemning nr Trio Husnes J97 ladar opp til kamp. Foto: Are Ulseth.

.

Erik Skarsen Heimvik er innom og fr med seg litt fotball. Foto: Are Ulseth.

.

Marion Skogseth Bjrsvik gr knallhardt i ryggen p Helga L. Grnstl. Foto: Are Ulseth.

.

Lisa Rssland p Trio J95 dempar ballen i kampen mot Rldal. Foto: Are Ulseth.

.

Straffekonk i semifinalen. Solnut sikrar finaleplass nr den avgjerande straffen knallast kontant inn via tverrliggjaren. Foto: Are Ulseth.

.

Renate Rssland gratulerast av lagvenninnene etter ha scora sigersmlet i finalen. Foto: Are Ulseth.

.

Resultat fr alle kampane (Excel-format).

rsmelding Trio J14 sesongen 2018
Les meir [09.12.2018]