Nye sko med valegrus

Vi har masa ein god del om f inn gamle fotball-klenodiar til Trio-loftet. Hkon Bjrn Frland tok oss p alvor og leita fram det siste skoparet fr slutten av 60-talet, - med ekta valegrus!

Klikk p bildet for full strrelse

Dei vel 35 r gamle fotballskorne har ftt Adidas-striper, men om det er Adidas sko eller ikkje veit korkje Hkon Bjrn eller vi. Skorne er av merke Jetta, men det er ingen Adidas-merke sj. Kanskje det var fr den store profileringsblgja slo inn over oss?

Hkon Bjrn spelte p A-laget til Trio p 60-talet. Han hadde ein liten gjestevisitt i Uskedalen d han var misngd med UK, som det heite p den tida. Det var UK som tok ut laget. Det var ikkje trenartyranni som vi kan sj einskilde stader i dag.

Hkon Bjrn spelte over det meste p banen. Underteikna kan hugsa han p venstrevingen. Hkon Bjrn spelte mellom anna saman med Rikarden, Arne Kaldestad, Tore Kjell Olsen, Biggen, Erling Eikeland og mange fleire.

Vi takkar Hkon Bjrn for skorne som er med og kompletterer Trio-familien si mangslungne historie. Har du eit eller anna lite vi kan f eller f lna, s er vi svrt takksame for det. Ta kontakt med ein av oss i fotballstyret:  Svein Ryrvik, Oddmund Rssland, Frode Ryrvik, Roger Rssland eller Inge Audun Rssland.

-Svein R.

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019