Full utteljing for Odda!

Vinnarane i G15-klassen, Odda bl. Bak fr venstre trenar Atle Patterson, Erik Tjelle, Ernst Hetland, Daniel Krkevik. Framme John G. Srsand, Gitle Brekke, Martin Paulsen. Alle foto: Even Ren.

Trio Cup: I laurdagens innecup for 15-16-ringar i Husneshallen tok Odda ein ekte storeslem med siger i alle tre klassar! Totalt var 21 lag med i cupen, 8 av dei fr Trio. Mange trudde Trio skulle kl oddingane i jentefinalen, men oppgldd av gutane sine sigrar, vann Oddajentene ein fullt fortent finalesiger godt utp laurdagskvelden. Bileter er no lagt ut.

Slvvinnar i G15, Solid 1. Andreas Lund Olsen, Mads Hugo Lind, Tommy Dahl, Azwan Kadir, Jan Hkon Reinmo, Ruben Vrs, Kenneth Nygrd.

Trass i turneringsstart kl 09 i dag tidleg, var klokka passert 19 fr Oddakapteinen kunne lfte jentene sin pokal. Trio si mlmaskin Emilie Kaldestad Ersland seinka Odda 2 nesten leine med 4 ml (4-0), fr ho scora ekte hat trick i semifinalesigeren med 3-0 over kretsmeistrane Solnut. Men i finalen kunne ho ikkje hindre eit bestemt og dominerande Oddalag. Oddingane hadde bde tverrliggjar og stolpeskot, fr avgjeringa kom eitt minutt fr full tid. Dermed enda meir jubel i ein fr fr oppstemt Oddaleir. Triojentene var likevel godt ngde med andrepolaken, etter ha levert mykje bra spel gjennom turneringa.

Vinnar av G16-klassen, Odda rd: Jostein Skeie, Gaute Eriksen, Trond Vidar Takla, Kim Andre Rongve, Thomas Zachariassen, Viktor Espe Aase, Marco Nazari.

.

Slvvinnar i G16, Rosendal: Bjrn Martin Haugland, Jonas Havners, Njl Hatteberg, Sondre Eskeland, Hvard Furdal, Johannes Taranger, Hermund Dssland, Hans Fredrik Zimmer.

P gutesida var ikkje forventningane s store. Grunna eit tidleg trekt lag, mnstra vi heile 3 lag i 15-rsklassen, samt eitt i 16-rsklassen. Og som om ikkje det var nok, stabla vi eit ekstralag av smslitne 15-ringar p beina d Rosendal p kort varsel mtte trekkje sitt eine lag i 16-rsklassen. Ergo 29 Triogutar i aksjon for totalt 5 lag. Mykje aktivitet, men som venta utan g til topps. Vi tek med oss ein fin semifinaleplass (og surt 2-3-tap der) for Trio West i 15-rsklassen, og to flotte sigrar til eit velspelande Trio Albion i 16-rsklassen. Generelt ein del bra spel, men vi har eit del hente p tempo, pasningar og ikkje minst killerinstinkt framom ml.

Takk til Seyed, Magnus og Even med flytene, til Roger, Eivind, Even og Tor-Johnny i sekretariatet, til alle som gjorde ein god innsats i kiosken og ikkje minst til kiosksjef Anita! Utan dke, ingen cup! Og rosen fr tilreisande lag for eit velsmurd arrangement er med dette vidareformidla.

Synd at ikkje fleire foreldre og andre fotballinteresserte tok turen, det var god plass p tribuna... Neste helg er det 13-14-ringane som skal i aksjon, og d ventar 14 timar med innsatsfylt fotball fr 28 deltakande lag. Ditta blir gy!

Vinnarar av jenteklassen, Odda: Cecilie Eide, Tora Hauge, Katrine Rnhovde, Stine Mansker, Rannveig Haug, Solveig Mikkelsen.

.

Slvvinnar i jenteklassen, Trio 96-1: Fr venstre Amalie Djuvstad, Emilie Kaldestad Ersland, Hannah Elise Yu, Thea Vaage, Mette Solheim Totland, Maja Stre Sollien.

.

Marthe Eide og Kjersti Tofte jublar for Halsny-scoring.

.

Triojentene er ngde med ha sikra seg finaleplass.

.

Odda 2 sleit veldig med stoppe Emilie Kaldestad Ersland.

.

Siri Svellingen Skogseth ser noko betenkt ut.

.

Thea Vaage storspelte i cupen. Her snappar ho ballen framom ein Oddaspelar.

.

Fr gutefinalen mellom Solid og Odda.

.

Triokeeper Vegard Haga set i gong spelet.

.

Triokeeper Egil Olsen har kontroll.

.

Triokeeper Mats Ekeland er god med ballen i beina.

.

Ein litt betenkt Triokeeper Eivind Saghaug, etter ha ftt ein tominuttar for hands utanfor mlfeltet.

.

Lars Bernhard Heggy p farten for Trio West.

.

Olav Myklebust p Trio West blir utfordra av Solids Azwan Kadir.

Trio Albion med peptalk.

.

Eirik Brakestad fr Trio Albion.

.

Lars Bernhard Heggy rundar ein Rosendalspelar.

.

Emilie Kaldestad Ersland i duell mot Odda.

.

Halsnytrenar Kjartan Mehammer med sine disiplar p slep.

.

Trio West gjer seg klare til semifinale.

.

Oddakaptein John G. Srsand fr siste instruksjonar fr finalen.

.

Amalie Djuvstad og Emilie Kaldestad Ersland gratulerer kvarandre med scoring.

.

Halsnyjentene jublar for scoring.

.

Cupens yngste, 98-modellen Marthe Eide, driblar mot Trott.

.

Sekretariatets yngste, Erlend Nissestad, har bde full kontroll og godt humr.

.

Halsnygutane har slagplanen klar.

.

Triojentene med kamprop fr finalen.

.

Snille jenter: Tina Abdulla og Malin Enes Brix gjer ein ryddeinnsats innimellom kampane sine!

Tekst: Are Ulseth. Alle foto: Even Ren.

Resultater fr alle kampane (Excel-format).

rsmelding Trio J14 sesongen 2018
Les meir [09.12.2018]