Pensjonistfest p Triohuset

Tjerand Lunde (fremst) og godt over 50 andre pensjonistar mtte til pensjonistfest p Triohuset. Alle foto: Are Ulseth.

Sndag 10.april var det tid for rets tradisjonsrike pensjonistfest som husstyret i Trio lager til. Om lag 55 pensjonistar mtte opp til ein triveleg ettermiddag.

Vakker song fr Ingrid Handeland.

Det vart servert snitter, kaffi og kaker, og festen vart avslutta med ein liten basar. Til underhalde denne gongen stilte Kulturskulen med folk. Det er veldig kjekt at dei bidreg p slike arrangement. Frst Ingrid Handeland (biletet til hgre), med si nydelege stemme. Ho song to songer, akompagnert av gitar fr lrar Ingvald T. Nilsen-Nygaard. S med 5 unge og kjempeflinke gutar som spelte fleire melodiar p klassisk gitar. Dei 5 var Knut Escher, Erlend Velken Rstb, Karl Escher, Andreas Skjellevik, Eirik Myhre Brakestad.

Vi rettar ein stor takk til representantane for Kulturskulen, som stilte med flott underhaldning til glede for oss alle. Og ikkje minst ein stor takk til alle deltakarane. Utan dykk, ingen fest.

Helsing Husstyret,

v/leiar Hanne Larsen

Trioen Eirik Myhre Brakestad (til venstre), Andreas Skjellevik Bjrsvik og Erlend Velken Rstb avslutta med ein fartsfylt melodi.

Lyperekord av Erlend!
Les meir [01.12.2018]