Allsong og kanonstart p Husnes cup 2011

Grillmester Oddmund Rssland har vore med p alle 11 gongane vi har arrangert Husnes Cup og rundar i grkveld 6000 kotelettar! Alle foto: Even Ren.

Etter flere dager med hektiske forbredelser med tilrigging, planlegging mm, av mange kanonflinke og  smilande dugnadssjeler, var det endeleg tid for ta imot dei tilreisande laga. Og for ei kanonopning av Husnes cup 2011!

God stemning i teltet.

Laga byrja sige inn i 17-tida med innsjekking i sekretariat og installering p skulane, som ligg tettp. D var Oddmund Rssland og hans grill crew allereie godt i gang med grille dei frste kotelettane. I r kom om lag alle dei tilreisande hveleg tidleg fram. Berre eitt lag kom seinare enn kl 21, og det grunna trafikkproblem.

Tre blide gutar fr Djerv 1919 kosar seg.

Kene vart lange, men det gjekk unna og folk var tlmodige for f ein smak av Husnes Cup. Det seit p med folk, og det var ikkje eit surt fjes sj. Det gjekk unna med kotelettar, plser, salat og potetsalat. Medan di vaksne drsa rundt borda, var ungane fulle av energi og leika seg p banane, med speling og konkurransar. S var det klart for kveldens underhaldning, nytt av ret: Quiz i teltet! Det var ca 20 lag med og ungane var ivrige og p jakt etter flotte gevinstar: To proviantkorger med godsaker.

Lang k for f grillmat.

Rettesjeff Terje og gjengen hans retta quiz, medan DJ Loverboy (?!) drog i gong allsang i teltet. Det slo an blant ungane, som stemte i for full hals, dansa og hoppa p benkane til den store gullmedaljen. Det var reine sommarrevy-stemninga i teltet. Enda betre, i flge nokre av dei vaksne.

Etter 20 minutt med allsong og hiv og hoi, var det p tide kre vinnar av quizen. Der slo Trott J12 til og vann med 53 poeng, framom SKjold G12, som klarte 52. Desse stakk av med proviantkorgene. Alts ein vellukka kveld der alle koste seg glugg i hel. Mykje gode tilbakemeldingar. Veret var ogs p vr side. Me gler oss til fortsettinga.

.

Medan nokre kosar seg, legg andre slagplanen for neste dag.

.

-Nei, du skal ete grnnsakene dine, melder Annlaug.

.

-Sj der ja, der fann eg mobilen min. Eg som har leita overalt... :)

.

Trio J12 kosar seg med grillmat.

.

Tre av quizvinnarane fr Trott J12.

Siste fr ferien
Les meir [23.06.2019]
Dramatisk og spennande p Sr Arena d J15 sikra semifinale i A-sluttspel i Sr Cup
Les meir [23.06.2019]
Festdag p Husnes stadion
Les meir [22.06.2019]
J15 med full pott etter dag 1 av Sr Cup!
Les meir [22.06.2019]
Trio J15 til Sr Cup til helga
Les meir [19.06.2019]
Klubben treng kjkken-hjelp p Fotball skulen!
Les meir [19.06.2019]
Gode resultat for Trio symjarar under rets ADO cup