Husnes Cup laurdag

Trio Santiago kan det med juble for scoring. Tekst og alle foto: Even Ren.

Her er omtale fr laurdagen p helgas Husnes Cup. Meir omtale og bileter kjem utover i veka.

Link til fleire bileter fr frste dag av Husnes Cup.

Pausepreik for Sre Fusa sine jenter.

Etter ei super opning fredagen, var forventningane skyhge laurdagen. Og utanom eit skikkeleg regnver under opptoget og den offisielle opninga, var det meste innfridd.

Dei tilreisande var tidleg oppe for f seg frukost i teltet, s var det duka for kampar. Full innsats fr frste ballspark. Flotte scoringar, heftige jubelscener fr bde spelarar og tilskodarar og nokre trer vart nok felt ogs. Rde kors-gjengen hadde elles ein roleg dag, dog eit mogleg beinbrot jobbe med.

Sukkerspinn er nam!

Midt p dagen var det stopp i kampane og opptog/parade fr idrettsparken bort til Husnes Storsenter. DJ Tor Johnny med hammaren fekk ikkje fram torever, men regnet kom i allefall d. Men det la ingen dempar p toget, som var bde det strste og beste i cuphistoria. Mange lag hadde kledd seg ut og lagde mykje liv. Aller flottast var heksene fr Arna-Bjrnar.

Etterp var det nye kampar, fr det var tid for stelle seg og hive p litervis med hrvoks og parfyme fr turen gjekk til Husneshallen og cupkveld. Hgdepunktet der var Gabrielle, som framfrte hiten 'Ring meg', og skreiv autografar i btter og spann fr ho drog vidare. Dette var eit populrt innslag og trengselen var stor rundt scena.

Kopervikjentene jublar med elefantmaskoten.

S var det utdeling av beste pris for opptok, som sagt vel fortent til Arna-Bjrnarjentene. Fokusen p fair play er hg under cupen og rets fair play-pris, stemt fram av laga, dommarar og arrangr, vart Djerv 1919 sitt G11 lag 6. I hard kamp med mange andre. Premien er billettar til ein FKH-kamp for heile laget. Etter premedrysset var det klart for diskotek. Dansing, flrting og kanskje litt klining for dei mest vgale. Litt fr kl 23 var det p tide ta kveld og finne soveposen for gjere seg utkvilt til ein ny hard dag med fotball.

Emil og Moamen fr Trio Husnes i duell med ein Djerv 1919-spelar.

.

Halsnytrenar Anne Lygre instruerer sine disiplar.

.

Fair play og takk for kamp.

.

Trottgutane finn seg frukost.

.

Stord-trenar og ex-Halsnystjerne Kenneth Robberstad gjev sine meldingar til spelarane i pausen.

.

Gammal kjenning: Oddgeir Sllesvik trenar Haugar G12.

.

Triojentene klare for opptog.

Mykje liv i toget.

.

Stord Langeland knallar ein corner i stolpen.

.

Trtte Mostergutar til frukost.

Trer var det og...

rsmelding Trio J14 sesongen 2018