Volleyball : Ny seier til herrelaget

Trio-herrane spela denne helga sin sjette kamp p tre helger. Denne laurdagen var motstandaren, som frre sundag, studentlaget fr handelshgskulen i Bergen, NHHI. Frre kamp enda med overbevisande 3-0 siger til Trio, og laget hadde stor tru p seg sjlv og ville vise seg fram fr si beste side til heimepublikum denne laurdagen.

Frste settet vart ei einaste stor einvegskjring. Trio fekk i gang spelet sitt fr fyrste ball og holdt trykket i heile settet. Lange gode serverekker av blant anna Lars Erling Miljeteig frte til total utklassing, og settet vart vunne 25-6.

I andre sett fekk Andreas Bjrsvik sin A-lags debut d han kom inn for Jogeir Gjerde p kantspelarposisjon. Sjlv med litt forvirring i spelarsystemet viser Andreas eit kjempepotensiale i blokk og smash med sin ruvande rekkevidde. Andreas er ein av fleire unge lovande som denne sesongen skal f prve seg p seniorniv.

I dette andre settet slit Triolaget noko meir med presisjon, forsvarspel og blokking. Laga flger kvarandre tett i poeng, men Trio greier dra det lengste stret og vinn ogs dette settet.

I tredje sett fekk ein ny ung og lovandes spelar prva seg. Mathias Stre Sollien byta plass med Tor Hveem p libroplass. Ein posisjon som kler Mathias veldig bra d han er rask og jobbar lett og fint p t. Trio hevar seg fleire hakk fr andre settet og har eigentlig ingen problem med dra sigeren i land. Nok ein overbevisande siger mot NHHI, 3-0.

Mykje positivt i  Triolaget denne laurdagen. Kampens beste spelar m kunne seiast vera Robert Haugland d han nrast var ein levandes vegg i blokk og tek mange singelblokk-poeng. I tillegg smashar han ballen rett i golvet ved fleire hve i godt samspel med leggar Stian Petterson.

Trio sitt lag denne kampen: ge Vik, Stian Petterson, Robert Haugland, Lars Erling Miljeteig, Jogeir Gjerde, Tor Hveem, Andreas Bjrsvik, Roger Nundal og Mathias Stre Sollien.

Av Roger Nundal

Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord
Friidrett: Resultater fr kaststemne