Volleyball : Ny seier til herrelaget

Trio-herrane spela denne helga sin sjette kamp p tre helger. Denne laurdagen var motstandaren, som frre sundag, studentlaget fr handelshgskulen i Bergen, NHHI. Frre kamp enda med overbevisande 3-0 siger til Trio, og laget hadde stor tru p seg sjlv og ville vise seg fram fr si beste side til heimepublikum denne laurdagen.

Frste settet vart ei einaste stor einvegskjring. Trio fekk i gang spelet sitt fr fyrste ball og holdt trykket i heile settet. Lange gode serverekker av blant anna Lars Erling Miljeteig frte til total utklassing, og settet vart vunne 25-6.

I andre sett fekk Andreas Bjrsvik sin A-lags debut d han kom inn for Jogeir Gjerde p kantspelarposisjon. Sjlv med litt forvirring i spelarsystemet viser Andreas eit kjempepotensiale i blokk og smash med sin ruvande rekkevidde. Andreas er ein av fleire unge lovande som denne sesongen skal f prve seg p seniorniv.

I dette andre settet slit Triolaget noko meir med presisjon, forsvarspel og blokking. Laga flger kvarandre tett i poeng, men Trio greier dra det lengste stret og vinn ogs dette settet.

I tredje sett fekk ein ny ung og lovandes spelar prva seg. Mathias Stre Sollien byta plass med Tor Hveem p libroplass. Ein posisjon som kler Mathias veldig bra d han er rask og jobbar lett og fint p t. Trio hevar seg fleire hakk fr andre settet og har eigentlig ingen problem med dra sigeren i land. Nok ein overbevisande siger mot NHHI, 3-0.

Mykje positivt i  Triolaget denne laurdagen. Kampens beste spelar m kunne seiast vera Robert Haugland d han nrast var ein levandes vegg i blokk og tek mange singelblokk-poeng. I tillegg smashar han ballen rett i golvet ved fleire hve i godt samspel med leggar Stian Petterson.

Trio sitt lag denne kampen: ge Vik, Stian Petterson, Robert Haugland, Lars Erling Miljeteig, Jogeir Gjerde, Tor Hveem, Andreas Bjrsvik, Roger Nundal og Mathias Stre Sollien.

Av Roger Nundal

Friidrettsdeltaking i Gteborg
Les meir [03.07.2019]
Trio p Ironman 70.3
Les meir [01.07.2019]
Bronsemedalje til Trio J15 i Sr Cup!
Les meir [27.06.2019]
Tap i semifinalen for J15, bronsefinale i morgon
Les meir [25.06.2019]
Siste fr ferien
Les meir [23.06.2019]
Dramatisk og spennande p Sr Arena d J15 sikra semifinale i A-sluttspel i Sr Cup
Les meir [23.06.2019]
Festdag p Husnes stadion
Les meir [22.06.2019]
J15 med full pott etter dag 1 av Sr Cup!
Les meir [22.06.2019]