rsmeldingar: Trio G11 Sunde-Valen

Dette er ein gruppe som har spelt i bde G11- og G12-klassen i r, ein stabil gjeng som har heldt saman nokre r. Det er ein god tone innad i laget og lite frafall trass strenge trenarar. I r har ein gut flytta og to begynt p igjen. Me har og hatt tre 2002-gutar p hospitering, desse har og ftt spele i ein del i 11-rsklassen.

Hvard Vgen.

Laget har i r i tillegg til spele i to serier delteke p Trio Cup (inne), Husnes Cup og Voss Cup. Sesongen starta allereie tidleg i vinter, der me blei nr to i G13-klassen p Trio Cup. Sidan har det gtt slag i slag med to treninger i veka og ofte to kampar. Gruppa er stort sett ei fornyelse trene og ha med seg p tur, god innsats og bra oppfrsel. Hyrer aldri banning eller kjefting p dommer, dette er me trenarar stolte av!

Siden gruppen har vert s ivrige tidlegare, s er det lett for oss vaksne legge lista hgt. Og me har sett ein tedens til at ein er redd for bli sliten og  ikkje er villig til lpe nok. Dette m me saman luke vekk viss me fortsatt nsker prestere s bra som me har gjort.

Erik (stande) og Henning p Voss Cup.

Laget har spelt 42 kamper, vunne 35, 1 uavgjort og tapt 6. Laget har scora 305 ml og sluppe inn 92. Hvard Vgen er toppscorar med 41 ml p 37 kamper. Nemner og at Lars Olderkjr Larsen (9 r) har scora 12 ml p 10 kamper. Henning Solheim og Erik Voster Solberg er av Trio plukka ut til f prve seg p HTF-team i Haugesund i vinter.

Trenarar for laget er Kjell Arne Vgen og Bjarte Solheim. Me fr og god hjelp av Kjell Arne Olderkjr Larsen og Tore Olderkjr. I tillegg vil me takke Svein Egil Heimvik og SKL for den hjelp me fr fr dei. Me har ftt bde kvite reservedrakter til Voss Cup og nye vestar til trening.

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019