rsmelding: Trio J19

2011 skulle bli nok ein opptur for juniorjentene, som berre har blitt betre og betre dei siste ra. Her er rsrapport fr trenar Even Ren.

Det har vore stor treningsiver gjennom heile sesongen, med bra frammte og innsats p treningane. Mange jenter har vist veldig stor framgang i r, som tidlegare r.

Me spelte ein treningskamp fr seriestart. Det var mot Stord, som spelar i 1.divisjon. Ein jamn kamp endte 0-3. Ei god opptakt til serien, som ogs gav oss ei drymeopning med to sigrar. Men resten av kampane i vrsesongen endte med tap. Ikkje det at me spelte drleg, spelemessig var vi fullt p hgde, men me var ikkje gode nok framom mla og det resulterte i tap.

4 jenter som er sluttspelvinnarar for andre r p rad.

Som tidlegare r, s viste me at me er eit haustlag. D vann me dei 7 frste kampane, fr det vart tap i siste heimekamp mot Olsvik. Likevel gav det avdelingssiger, grunna betre mlskilnad enn bergensarane. Dermed fekk me spele meisterkamp mot Selbjrn/Austevoll. Det vart ein tett og tff kamp, men vi avgjorde og vann 2-0. Dermed var vi meistrar i 2.divisjon! Det gjev jentene ein ekstra piff til fortsetje, satsar p at me forsvarar tittelen neste sesong.

Me deltok ogs i Norway Cup, og utan noko som helst mlsetting, kom me til kvartfinalen i A-sluttspelet. Jentene mtte for det meste reine 19-rslag der spelarane spelar p damelag i hgare divisjonar. Vi gjorde ein imponerande figur p banen med eit ungt mannskap. Utanom det, hadde me det knallkjekt i Oslo. Me koste oss i lag bde der me budde, d me var ute og t, p Tusenfryd og mykje meir. Ein fin gjeng reise med desse jentene, flotte eksemplar p oppveksande ungdom. M ogs rose foreldra som var med til Norway Cup, og sette sin spiss p turen.

Tina Abdulla.

Alt i alt ein kanonsesong av jentene p og utanfor banen. Samtlige jenter har prestert bra gjennom heile sesongen og vist kva som bur i dei. M srleg trekkje fram Tina Abdulla, som er siste rs smjente. Eit talent utanom det vanlege p fotballbanen. Trass i eit ankelbrot som sette ho utanfor i 3 mnadar, har ho spelt godt og hatt ei fin utvikling.

Desse har vore med i 2011-sesongen:

Melina Bidne, Thea Vaage, Oda Vgen Bjrgvik, Ingrid Rrdal Sjo, Linda Rogne, Trine Aakre, Renate Rssland, Silje Hoff, Maja Stre Sollien, Amalie Djuvstad, Emilie Kaldestad Ersland, Tina Abdulla, Siri Svellingen Skogseth, Malin Enes Brix, Maria Skarveland, Therese Selle, Lisa Helen Rssland, Stine Olderkjr Haktorsen, Marie Bauge, Helga L. Grnstl, Hannah Elise Yu, Silje Anita Staff, Marit Rstb, Tonje Skla, Marion Bjrsvik Skogseth, Maria Santiago, Maria Blom, Karianne Mikkelsen.

Trenarar: Tore Sjo og Even Ren.

Lagleiar: Annlaug Lgreid.

Tekst og foto: Even Ren.

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019