rsmelding: Trio G12

Her er rsrapport fr Trio G12, som no tek steget opp i ungdomsavdelinga. Det har vore ein innhaldsrik sesong med nye trenarar og tre cupdeltakingar, kan lagleiar Stig Dale melde.

Sesongen 2011 starta for laget sin del med Trio-cup i Husneshallen i mars. Utendrs debuterte me p Bendit-cup p Stord i begynnelsen av april. Sidan gjekk det slag i slag utover vren med seriekampar kvar einaste veke. Det innebar ogs mange og lange kjreturar til Rldal, Aga, Lofthus og Odda. Avslutninga p vrsesongen tok me p Peppes Pizza etter at me kom heim fra siste bortekampen mot Odda.

Haustsesongen starta som vanleg med Husnes-cup i slutten av august fr seriekampane tok til igjen for alvor. Denne hausten sleit me uvanlig mykje, og klarte bare karre til oss ein seier mot Solnut. Hadde ogs ein periode med lite frammte til treningar og kampar, med fekk rydda opp i det etter ei fellessamling. Sidan har det vore godt frammte og god stemning i laget, trass mange tap.

Me avslutta sesongen igjen p Peppes med litt premiering av toppscorar (Senadin), beste treningsframmte (Gunnar og Jonas) og beste kampframmte (Morten).

Spelarar som har deltatt i r er:
Morten Dale, Thomas Fagerheim Dehli, Sondre Heggenes Ekeland, Eirik Eysturdal, Senadin Foric, Brede Grnningen Jr., Zaid Al husseini, Jens Emil Jacobsen, Kiowa Jimenez, Simen Kaldestad, Gunnar Rssland, Tore Jan Snstab, Jonas Tazo, Werner Thorsen, Elias Urdshals og Trym Vrdal.

Trenarar: Odd Henning Saghaug og Hvar Karlsen
Lagleiar: Stig Dale

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019