rsmelding: Trio G14

Slvvinnarar p l Cup i flott sommarver. Alle foto: Ole Berntsen.

Trio G14 har hatt ein framgangsrik og imponerande sesong der dei flgde serievinnar Trott til dra i kampen om avdelingssigeren. 97-modellane, som neste r skal opp i guteklassen, har vore treningsviljuge og kan vise til stor utvikling, leia av trenar Lars Martin Kambe, som her rapporterer.

Toppscorar Adrian Hope Berntsen.

Vi trente heile vinteren og i februar var vi med p Zinken cup i Odda med 2 lag og ialt 17 spelarar. Eitt av laga gjekk vidare fr gruppespelet og tapte etter heroisk innsats i kvartfinalen p corner for Odda som vann finalen. Oddingane var fornyd med mta oss etter ha slege samme laget 6-1 i innleiande kamp, men mtte verkeleg slite.

Vi var og med p Trio Cup med 2 lag leia godt av Herdis Eik og Einar Herskedal d trenaren reiste til Thailand samme dag. Ingen av desse laga gjekk vidare om det var navna som gjorde det, veit eg ikkje (Trio Leeds og Liverpool). Ein stor takk til Jim Are Hansen som tok mesteparten av treningane dei 3 vekene trenaren sola seg.

I serien mtte vi: Trott, Stord 2, Halsny, Rosendal, Odda 2, Rubbestadneset, Njardar/Tysnes og Solid. Dette resulterte i 8 seirar, 3 uavgjort og 3 tap, mlscore 69-26 (60-23) og 2. plass. Etter serieslutt vart det endra til 3. plass, d Solid sine kampar vart strokne avdi dei spelte 7er fr hausten av. Den strste prestasjonen her var nok sl serivinnaren Trott p bortebane 2-1 med redusert mannskap. Toppscorar vart Adrian Hope Berntsen med 27 serieml (20 i vrsesongen og 7 i haust).

Desse har vore med spelt kampar i r (22 spelarar):
Mads Runar Rasmussen, Brynjar Hellesen Tmmervik, Daniel Hugneson vsteb, Vidar Kaldestad Buhl, Tobias Frislev, Espen Bakke Handeland, Siwa Ousamran, Tord Solberg Saghaug, Robin Selsvik Totland, Mohammed Hassan Abtidon, Dawit Kamsai, Vemund Lgreid Grnstl, Hugne Eik Sjo, Eivind Tufta Saghaug, smund Herskedal, Nasibullah Shariati, Roger Andre Pedersen Kabbe, Martin Hope, Andre Thoresen Saghaug, Audun Kvandal Kambe, Adrian Hope Berntsen, Henrik Eik Sjo.

I tilegg har vi vore aktive p overgangsmarknaden og sikra oss Warhel fr Strand-Ulv og Marius Mlen Haukland, som begge har trent med oss i haust/vinter.

l cup

19. august reiste vi til l i Hallingdal med 14 spelarar og 3 lagleiarar/sjfrer. I frste kamp slo vi eit ungt Mjndalen lag 11-0, men neste kamp mot Valestrand/Hjelvik vart langt tffare. Ei scoring av Adrian avgjorde til 1-0. I siste innleiande kamp slo vi Voss 4-0. Som beste gruppevinnar skulle vi mta beste toer og nok ein kamp mot Valestrand/Hjelvik og nok ein gong vart scoringen til Adrian avgjerande, 1-0.

Vidar Kaldestad Buhl klarerer p frste stolpe.

Finalemotstandar vart Nesbyen. D Nesbyen leia 1-0 og i tilegg hadde fleire cornera enn oss, satsa vi framover dei siste 5 minutta - noko som frte til 3 nye baklengsml og 0-4. Ein fortent seier til Nesbyen, men i strste laget. Ein flott pokal og 2.plass, samt 1. plass i sandfotball m vi vera godt ngde med. Takkar gutane for god oppfrsel og ein fin tur. Takkar og sjfr/fotograf Ole Berntsen og trenar/sjfr Harald Hope.

Oppvarming.

Desse var med p l Cup:
Mads Runar Rasmussen, Brynjar Hellesen Tmmervik, Vidar Kaldestad Buhl, Tobias Frislev, Daniel Hugneson vsteb,Espen Bakke Handeland, Vemund Lgreid Grnstl, Dawit Kamsai,Mohammed Hassan Abtidon, Martin Hope, Hugne Eik Sjo, Audun Kvandal Kambe,smund Herskedal og Adrian Hope Berntsen.

Vi hadde avslutning p Peppes Pizza onsdag 7 desember. Lagleiar for sesongenhar vore Einar Herskedal og trenarar har vore Harald Hope og Lars Martin Kambe.

- Lars Martin Kambe

Audun Kvandal Kambe pressar.

.

Vemund L. Grnstl knallar til.

.

Adrian i duell med spelarar fr Valestrand/Hjellvik.

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019