rsmelding: Trio G16

Bak fr venstre: Mats Robin Helland, Nils Olav Hauge, Geir Pal Holm, Eirik Myhre Brakestad, Olav Kvandal Myklebust, Andreas Thorkildsen, Dan-Viljar Huneide Sle, Mahmoud Mekdad, Karim Mekdad. Framme fr venstre George Onasaka, Anders Saghaug, Sander Saghaug Lillesletten, Sverre Vik, Lars Bernhard Heggy, Fredrik Hollund Ekeland, Eivind Tufta Saghaug, Vegard Johnsen, Martin Veastad. Ogs med p laget: Vegard Haga, Lars Sigurd Tufte, Torstein Hellesen Tmmervik.

Gutelaget kan vise til ein brukbar sesong med stor aktivitet. Trass i hg andel av 15-ringar vann vi vr serie med Trio 1 og mange spelarar har vist stor treningsvilje. Heile 9 av spelarane har ogs sluppe til i kamp for juniorlaget. Her er rsrapport fr trenar Are Ulseth.

Mats Robin Helland scorar.

Gutelaget var ved sesongstart 25 spelarar. Hovudandelen av dei ivrigaste er 96-modellar (15-ringar), medan kun eit par av 16-ringane har vist ambisjonar. Vi meldte p to lag i 3.divisjon og dei hamna i same pulje. I vr var laga mest jamnbyrdige, medan Trio 1 i haust var frstelaget. Trio 2 vart d mest ein arena for dei som satsar mindre, saman med ein god del smgutespelarar. Med etter kvart relativt mange spelarar som ogs spelte G19-fotball, vart behovet for ln av smgutar ganske stort. Takk til alle som var med. Faktisk har heile 48 spelarar vore i kamp for gutelaga i r!

Andreas Thorkildsen og Nils Olav Hauge i kamp med Rosendal.

Trass i litt knapt med ressursar rundt laget, har det vorte eit brukande tilbod for ein treningsviljug gjeng, samtidig som dei med mindre ambisjonar ogs har ftt delta. Fr jul bikkar vi 120 G16-treningar i r, og i tillegg har relativt mange i haust ogs ftt trent med juniorlaget. Underteikna har vore trenar og oppmann for laget og Kjell Magnar Eide har vore med ein gong i veka. I vr fekk ein del spelarar i tillegg ekstratrening med Trond-Inge Haugland. Hjelp fr desse to har bidrege til at gutane har ftt eit godt treningstilbod i r.

Lars Bernhard Heggy skjermar ball.

I serien har vi hatt to lag og totalt har det blitt 47 kampar og 3 cupdeltakingar. Siste kampen for Trio 2 gjekk samtidig med seriefinalen til Trio 1 i Rosendal. Medan frstelaget sikra avdelingssigeren, fekk difor G14 hvet til overta ein G16-kamp og gjorde ein god innsats mot 2-3 r eldre spelarar. Med reint frstelag har vi i gode stunder vore det klart beste laget i serien, men vi har hatt vre utfordringar med stabilitet og tffhet i duellane. Sidan nesten heile frstelaget held G16-alder ogs neste r, er vi ikkje redde for melde p ein divisjon hgare.

God kamp mot sterke Nesodden.

Sesongens hgdepunkt var tur til Kristiansand og Plussbankcup p forsommaren. Her mtte vi mange sterke og robuste 16-rslag og kom litt til kort resultatmessig, men likevel med gode prestasjonar i fleire av kampane. Utover hausten tok vi greit att Rosendal si 8-poengsleiing midtvegs og sikra med ein solid kamp avdelingssigeren i 'finalen' i Rosendal. Dermed vart det sluttspel, og der rauk vi ut mot eit sterkt lag fr Bergen Nord med kun 16-ringar.

Jubel etter at avdelingssigeren vart sikra i Rosendal.

Gutane er elles flinke stille opp for klubben. Dei har vore med og arrangert innecupar, fleire har vore klubbdommarar, vi har hatt billettsalet i mange av A-kampane og gjort dugnadsinnsats i lotteri, Husnes Cup og TINE Fotballskule. Flott innsats, viktig vera Triogutar utover det springe rundt og sparke ball ogs :)

To av gutane har ogs teke frste del av C-trenarkurset.

Neste r satsar vi p eit lag i 2.divisjon. Med den store 97-rgangen opp i guteklassen, vil vi p papiret ha rundt 35 spelarar i G16-klassen. Med det er to lag i serien nesten i knappaste laget. Elles er det planar om (endeleg) delta i Norway Cup.

Anders Saghaug p farten.

.

Vegard Johnsen ladar kanonen.

.

Toppscorar George Onasaka smeller til.

.

Martin Veastad har aua foten og fr tryst.

.

Stilstudie av Nils Olav Hauge.

.

Sander Saghaug Lillesletten viser musklar.

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019