Hilde fekk Tullenprisen

Fotballstyret inviterte til sesongavslutning for ungdomsklassane og vel 85 spelarar og leiarar for laga fr 13-19 r var samla til graut, hygge og premiedryss p Triohuset fredag kveld. Og premiar var det mange av, sidan heile 4 av 9 lag ogs hadde vunne serien sin i r. Talentstipendet Tullenprisen vart ogs utdelt, og det gjekk i r til Hilde Sunde (13).

Hilde Sunde fekk Tullenprisen.

Siw Seljeseth gav for 5 r sidan ein pengesum til fotballgruppa, som skulle brukast til eit talentstipend. Sidan har det blitt delt ut rleg eit stipend p 2000 kr til den spelaren i 13-rsklassen som av trenararane og styret peikast ut som den mest verdige kandidaten.

'

rets vinnar av prisen vart Hilde Sunde, som er ei mlfarleg og treningsviljug jente med gode haldningar. Hilde har i haust spelt og trent fast med J16 i tillegg til sitt eige lag, J14. Ho har og delteke p kretssamlingar og som det heitte i grunngjevinga utmerkar ho seg med 'hennar teknikk, kontroll over ballen, speleforsting, skot og evne til lukte mlsjansar' i tilegg til alltid framvise gode haldningar og fair play.

Elles var det utdeling av meistermedaljar til juniorlaga vre, sidan begge vann bde serie og sluttspel i haust. I tilegg fekk G16 og G13-2 medaljar som avdelingsvinnarar, og kvart av laga kra sine vinnarar av pokal for toppscorar, best treningsframmte, strst framgang (trenaren sitt val) og den hgthengande rets spelar, vald av spelarane sjlve.

'

Tekst: Are Ulseth. Alle foto: Helge Sunde.

'

Trenarane samla p eitt brett.

.

Juniorlaget Trio/Rosendal/Halsny med meister-medaljane.

.

Dei premierte p G19, fr venstre Roger Ekeland (toppscorar og best treningsframmte), George Onasaka (strst framgang) og rets spelar smund Voster.

.

Juniorjentene med sine meistermedaljar.

.

Dei premierte p J19, fr venstre Oda Vgen Bjrgvik (best treningsframmte), Emilie Kaldestad Ersland (toppscorar), Tina Abdulla (strst framgang, trass beinbrot!) og rets spelar Lisa Helen Rssland.

.

Premievinnarar p J16: Emilie Kaldestad Ersland (toppscorar), Ingrid Ertsland (best treningsframmte) og Mette Solheim Totland, som fekk pris bde for strst framgang og som rets spelar.

.

Trio G16 med sine medaljar som avdelingsvinnarar.

.

G16 sine premievinnarar: Fr venstre George Onasaka (toppscorar), Olav Kvandal Myklebust (best treningsframmte), Martin Veastad (strst framgang) og rets spelar Andreas Thorkildsen.

.

J14-jentene som fekk premie: Fr venstre Lisbeth Voster Solberg (best treningsframmte), Hilde Sunde (toppscorar), Astrid Helene Fagerheim (strst framgang) og rets spelar Martine Hesjedal Fredlund.

.

G14 sine premierte: Fr venstre Adrian Hope Berntsen (toppscorar), Roger Andr Pedersen Kabbe (best treningsframmte) og Vemund L. Grnstl (rets spelar). Espen Bakke Handeland (strst framgang) var ikkje til stades.

.

Fullt hus: Vel 85 spelarar og trenarar kom p avslutninga.

.

G13-1 gav premie til Anjo Poblete (best treningsframmte) og Tormod Svellingen Skogseth (toppscorar). Henrik Eik Sjo (toppscorar og rets spelar) og Erik Skarsen Heimvik (strst framgang) var ikkje til stades.

.

Simen Rssland hadde best treningsframmte og vart rets spelar p Trio G13-2. Benjamin Fjellandsb (toppscorar og strst framgang) var ikkje til stades.

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019