rsmelding: Trio J14

Her er rapport fr sesongen 2011 for smjentelaget fr J14-trenar Torill.

Jenter 14 begynte med innetrening kvar veke i januar p Sunde skule. Etter vinterferien flytta me treningane til Kvednabekkjen og auka til to treningar i veka. Fokus p treningane har vore grunnleggjande fotballferdigheter.

Me har 17 jenter i stallen og dei kjem fr Utker, Sandvoll, Valen, Sunde og Husnes, med 1415 i gjennomsnitt p treningane. Me har spela 14 serie kampar, samt ein treningskamp fr sesongstart mot Odda. Treningsframmte har vore svrt godt for dei aller fleste jentene, men Lisbeth har vore den ivrigaste i r med berre eit frver.

Me deltok i Zinken cup i Odda, men ingen av dei to laga gjorde det bra der. Helga etterp deltok me p Triocup, og d slo jentene til og det eine laget vann heile cupen.

Me har spela mot Bmlo, Bremnes, Moster, Rubbestadneset, Stord, Fitjar og Rosendal i serien. Sesongen ute starta imidlertidig drleg, me tapte dei 5 frste kampane, spela ein uavgjort og heldigvis vann me siste kampen fr ferien. Me fekk rett nok poenga i kampen me tapte mot Moster pga bruk av overrige spelarar.

Rett etter at skulen hadde starta, reiste me til lcup i Hallingdal. Der fekk jentene kjempegod speletrening og oppkjring til haustsesongen. Dei vann fleire av kampane, resultatmessig vart det ein fjerdeplass. Pokal og heder, samt ei svrt kjekk sosial helg gjorde susen og jentene var kjempegira fr haustkampane. I tillegg vart Hilde kra til den mest hardsparkande jenta i 13-rsklassen.

Jentene gjekk s hen og vann dei 3 frste seriekampane, s vart det uavgjort mot Rosendal og to tap, fr jentene krona verket med kalasseier over Fitjar 13-0 i siste seriekamp. Laget enda med det p ein flott 4 plass i pulja. Totalt scora dei 45 ml og slepte inn 33.

I r som i fjor vart det Hilde som vart toppscorar med heile 19 ml Trio, 16 for eige lag og 3 for J16. Sunniva og Martine scora begge 12 ml, men Sunniva scora ogs eit for J16. Astrid scora 2 og Anna, Lise, Frida og Ingvild str alle bokfrt med eitt ml kvar.

Jentene spelar best p heimebane og beste forbetringar i sesongen er:

- Tap i frste kampen 3-4 borte mot Bml til seier heime 7-1 p hausten.

- Tap mot Moster 7-3 borte og seier 5-1 heime p hausten.

- Slitesigeren fr ferien mot Fitjar 2-1 snudde dei til mlfest og 13-0 i siste seriekamp.

Fleire jenter har hospitert p J16 og nokre har trent litt med J19 i haust. I tillegg har Hilde vore p kretssamlingar for 13-ringar. N i haust har 5 av jentene vore p talenttreningar i klubben.

Tusen takk til alle foreldrene som har stilt opp p Kvednabekkjen og heia p sine hpefulle. Stor takk til medtrenar Rita (og Tor Arne) for samarbeid p treningsfeltet og til Nils Ivar og Unni for arbeidet dei legg ned som oppmenn.

Sist og ikkje minst ei stor takk til alle jentene, som ivrig stiller p trening med godt humr og treningsvilje. De er ein flott gjeng som det er kjekt vera i lag med! Eg takkar med dette for meg.

Jenter som har vore med i sesongen 2011:

Hilde Sunde, Sofie Bjelland, Sunniva Ljone Solfjell, Thea Fotland, Kristin Sletten, Astrid Helene Fagerheim, Frida Saghaug, Martine Prestnes Fiskerstrand, Lise Handeland, Martine Hesjedal Fredlund, Lisbeth Voster Solberg, Anna Ingeborg vrehus, Zainab Alhussaini, Kristin Jensen Birkeland, Ingvild Bringedal Thorsen, Kaja Heggy, Embla Vrdal, Victoria Fryland (flytta vekk i sommar), Thea Fredlund.

- Torill S. Fotland

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019