rsmelding: Trio J12

Her er rsrapport for lillejentene, fr trenar Even Ren.

rsrapport 2001-sesongen for jenter fdd i 1999-2000

Jubel under Husnes Cup.

Me starta med treningar fr jul for kartlegge kor mange spelarar me hadde forhalde oss til. Det tok vel heilt av i starten med over 20 jenter. Men etter jul s var det bare 6-7 stk p trening og det spkte nr det ikkje tok seg opp nr pmeldingsfristen nrmet seg. Men det kom seg etter kvart og me vart 12 jenter, s me melde p ett lag til seriespel i 2011. Men p hausten s auka det p med nye jenter og me var oppi vel 20 stk nr me avslutta sesongen.

Jentene spela 12 seriekamper mot lag som Odda (2 lag), Rosendal, Solnut, Harding og Strand/Ulv. Det enda med imponerande 7 sigarar i sin frste sesong  for jentene, 2 uavgjort og 3 tap. Jentene spela fin fotball kombinert med god innsats i alle kamper. Sigeren som varma mest var nok 4-1 over Rosendal, eit lag som har spela ilag i 3 r og aldri tapt fr den kampen. Jentene deltok og p Husnes cup, d med 2 lag. Der leverte dei festfotball og hadde det elles veldig kjekt under heile cupen.

Mathilde Lillesand p Regy Cup.

Dei deltok og i Regy Cup i Haugesund. Lillejenteklassen vart tatt vekk grunna for f pmelde lag. Men nr jentene fek tilbod om spele i gutteklassen, takka dei ja. Jentene imponerte og overaska gutane med knallhard spelestil og det var helst gutane som fekk vondt og mtte g av banen med ei tre og to i augekroken. Jentene fekk skryt av mange trenarar som var imponert, og dei vart publikumsfavoritter og vart heia p av andre lag som stod og sg p. Elles s overnatta vi p skule, me bowla og koste oss med pizza. Jentene oppfrte seg som noen engler og var ein fornyelse reise med.

Avslutning p Peppes.

Fra mars av og fram til seireslut i oktober var treningsframmte imponerande godt. Jentene er flinke st p under trening som p kamp. Dei er ein fin gjeng reise p kamp med og trene. Alle spelarar har vist fin framgang gjennom heile sesongen. S det vert spennande kva som skjer med dette laget framover, for vere alene trene 18-20 jenter i den alderen, gr nok ikkje, viss dei skal f rett oppflging og utvikle seg videre. Hpar nokon melder seg til vera med ta seg av dei p trening og kamp. Det vil bli mange minnerike opplevinger p og utanfor banen med ein slik kjekk gjeng.

Jentene har og ein fin foreldre gjeng som er flinke stille p heimekamper og heia dei fram til siger og lage liv p tribuna. Men kunne vore litt betre nr ein kjem til kjring p bortekamper.

Desse har vore med:

Lea Sofie Dalland, Zumilana Eldi, Marte Pretsnes Ersland, Cheyenne Ryrvik, Synne Nissestad, Ida Bruvik, Vilde Prestnes Fiskerstarnd, Ingvill Mikkelsen Rusten, Ranghild Fagerheim, Mathilde Lillesand , Marie Normann, Vilde Teigen, Ester Djuvstad, Rikke Marielle vsteb, Ellen Tungesvik, Malin Blom, Sunniva Risnes, Susanne Kabbe Pedersen, Henriette Aakre Skarveland, Amalie Bark Kvamme, Embla Dahl.

Det var og 4 Halsnyjenter med oss p Regy cup: Maren Eide, Kristine Lygre, Ingrid Emmerhoff Steinsb, Julie Emmerhoff Steinsb.

Trener for laget : Even Ren

Oppmann: Even Ren (haustsesongen) og Svein Tore Kvamme (Vrsesongen).

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019