rsmelding: Trio A-lag

A-laget redda plassen i 4.divisjon med ein sterk haustsesong, etter ein svak vr. Nivet i divisjonen er merkbart hgare etter omlegginga der antal 3.divisjonslag er halvert. Her er rsrapport fr trenar Hkon Ekeland.

Trio sitt A-lag sesongen 2011

Etter ein knalltff vrsesong med 9  fattige poeng og rekordmange baklengsml,  frykta mange at Trio var p veg mot 5 divisjon. Nivet i divisjonen overraska nok mange. Mange gode lag her, sju av laga kom ned fr tredje divisjon etter omlegginga av seriesystemet.

Bde spelarar og apparatet rundt laget m ta sin del av skylda for den svake sesongstarten. Eit faktum var likevel at vi hadde for liten spelarstall, og laget var svrt utsett ved skade eller anna frvr.

D A-laget tok sommarferie var det likevel med ei flelse at vi kunne f ein god haustsesong. Trio hadde tross alt vunne 1-0 borte mot Vadmyra, og laget spelte uavgjort 2-2 heime mot  Bergen Nord. I tillegg var det venta nye spelarar til laget. Noko av det som overraska meg med denne spelargruppa var att det 'aldri'var krise stemning i laget sjlv om poengfangsten uteblei. Det m vera ein god egenskap ha i ei gruppe.

P hausten fekk me og inn to gode forsterkninger i Hvard Haga fra Solid og Rune Mo attende fra FKH 2. Dette var og avgjerande faktorer for at me berga plassen til slutt. Med 9 poeng p dei fire frste kampane i haustsesongen sg alt lysare ut. Men ogs i r kom Trio aldri ut av botnstrida fr i tolvte time. I siste og avgjerande kamp slo vi Norheimsund 10-3. Resultat og prestasjonar i haust bekrefta trenarane til Bergen Nord og Vadmyra sine ord om at Trio truleg var eitt av dei beste laga i fjerdedivisjon denne hausten

Eg meiner potensialet i dette laget er stort. 94rgangen i Trio er ein av dei beste i Hordaland. Hper utviklinga fortsetter i ra framover og at me fr behalde dei i klubben i nokre r til.

Det er sm marginar i fotball, og prestasjonane til eit lag kan variera. Det er kort veg fr siger til fiasko. P sitt beste heldt rets Triolag kanskje tredjedivisjonniv, likevel vart vi eit bunnlag i fjerde. Skal laget bli meir stabilt p eit hgare niv, m treningsframmtet bli betre, og enkeltspelarar m f bedre oppflging. Ei anna  utfordring for A-laget dei neste ra blir f tilvekst av nye/yngre spelarar. Kvaliteten p dagens gute- og juniorspelarar er heilt avgjerande for morgondagens A-lagsniv.

Trass vanskeleghetene er vi likevel ngde med rets sesong. A-laget har fin gjeng med spelarar som det er kjekt samarbeida med. Dei lange bussreisene vart ofte krydra med vitsar og kommentarar som dessverre ikkje eignar seg p trykk. Vi rundt laget takkar for oss, og nsker laget og nytt apparat lukke til. Til slutt takk til alle som har bidratt i rets sesong.

Helsing trenar og sttteapparat

Kampstatistikk sesongen 2011  -  Adelskalender Trio A-lag herrer

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019