rsmelding: Trio G13-1

Trio G13-1 sesongen 2011. Foto: Carina Johnsen.

- Det har vore eit lrerikt r for gutane fr Sunde/Valen, og eit veldig blanda r resultatmessig i frste sesongen med poeng og tabell, melder trenar Lars Buer Angvik i rsrapporten.

Njl Borgen ladar kanonen.

Vi begynte sterkt i sesongen fr sommeren, fr den uungelige motbakken kom etter sommeren, men alle og enhver p laget, bde guttane og treneren forstr hva vi m jobbe med. Vi begynner med treninger igjen i januar for vre best mulig forberedt til den kommende sesongen.

'

Store framskritt p mange spillere har det og unektelig vrt, men i den alderen er det jo andre ting enn bare fotball som str i huet p guttane, og det er jo forstelig da at ikke konsentrasjonen er helt p plass hele tida :-)

Gode spillere og en fryktelig hyggelig gjeng, det er oss i Trio S/V, og jeg er helt sikker p at alle ser fram til starte p'n igjen med treninger.

Med p laget:

Magnus Olderkjr Larsen, Kasper Stre Sollien, Alexander S. Ersland, Henrik Eik Sjo, Sondre V. Tungesvik, Sondre Rssland Slke, Dan Joar Heimvik, Njl Borgen, Erik Skarsen Heimvik, Andreas Tunes Huse, Michael Anjolou Poblete, Martin Eikemo Rstb, Tormod Svellingen Skogseth, Alexander Johnsen, Eirik Alexander Warberg, Stein Helge Bjelland.

Oppmann: Herdis Eik. Trenar: Lars Buer Angvik.

-Lars Buer Angvik

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019