rsmelding: Trio Husnes 2003

Alle foto: Johnny Andre Sele.

Her er rsrapport fr 8-ringane, Trio Husnes 2003, ved trenar Eivind Nissestad.

Laget har trent 1 gang pr veke og det har fungert svrt bra. Det tok litt for lang tid fr me starta treningar i vr pga den lange vinteren og banetilhva.

Det er ei utfordring kunne f tildelt treningstider inne i gymsalar og Husnesehallen. Dette kjem av at det er for lite kapasitet p hallflater.

Det me har vektlagt p treningane vre er stort sett venn med ballen. I denne alderen er det viktigt at ballbehandling vert vektlagt. Det ser me at har bore frukter og gutane er vorte veldig mykje betre med ballen. Dette starta me med i fjor og me har fortsett med det i r. Det er einskilde spelarar som tykkjer at dette er svrt kjedeleg. Dei kan det :)

Utfordringane er kunne dele inn i 4 smlag under spelktene p trening. Det trengst litt meir bane og litt fleire ml nr me skal dele oss i 4 kontra i 2. Det vert betre for utvikling og stimulering viss me spelar 4 mot 4 kontra 8 mot 8.

Me har delteke p alle dei minicupane som er avhelde i Kvinnherad i r. Desse cupane er svrt kjekke og gutane gler seg noko voldsomt til det skal vea cup. Me har valgt melde p 2 lag p kvar cup slik at gutane skal f mest mogeleg speltid. Det er tross alt spele kamp som er det kjekkaste.

Utviklinga til laget har vore bra og det ser lyst ut for Trio si framtid.

Desse spelarane har vore med:

dne H.Bruvik, Hvard H.Bruvik, Mads Petterson, Vetle Andreassen, Adrian Th.Smith, Brynjar Vigrestad, Lars Hauge, Simen Helland, Jacob H.Lie, Andreas B.Sele, Sondre Kvernenes, Henning Andre Thomsen, Erlend Th.Nissestad, Nicolas Aasen Pedersen.

Trenarar/Lagleiarar:Roald Vigrestad og Eivind Nissestad

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019