rsmelding: Trio J16

Som smjentelag vann dei suverent alt dei tok i i fjor. Som frsters jenter i ei langt tffare pulje i r, vart det vanskelegare, men jentelaget gjennomfrte ein grei sesong, med slv i Plussbankcup som hgdepunkt. Her er rsrapport fr trenar Ragnvald Vaage.

Susann Johnsen gr i angrep mot Stabk.

Jentene har i r spelt i 2. divisjon avd 2. Her var det  eit heilt anna niv enn me var vane med fr frre sesong. D spelte me ein kamp uavgjort, resten vann me og vart seriemeistrar i vr pulje. I J16-pulja i r mtte me erfarne lag, og alle jentene p laget vrt er 15 r og yngre, s me var klar over at dette  ville bli ein tffare sesong og sterkare lag mle krefter mot. Vi hadde meldt laget p i 3.divisjon, men vart flytta opp i 2.

Sikker sisteskanse: Thea Vaage.

Sesongen har likevel vore kjekk, men litt for mange og lange turar til bortekampane. P hausten vart det vanskeleg f spelarar nok til stilla lag til alle kampane, srleg bortekampane. Men me fekk god hjelp av Marie Bauge fr juniorlaget, og fleire spelarar fr 14-rslaget, Sunniva, Martine, Zainab og med Hilde Sunde nrast som fast spelar. Ein ekstra bonus med Hilde p laget var sjlvsagt at d hadde me sjfr til bortekampane. Pappaen, Tor Arne  Sunde, har stilt til alle bortekampane. I haust har han i tillegg blitt trenar i lag med Ragnvald Vaage.

Kaptein Amalie Djuvstad leiar laget ut p Sr Arena.

Hgdepunktet p sesongen var turen til Plussbankcup i Kristiansand. Der vart me nummer to etter ha tapt finalen mot Stabk p Sr Arena. Semifinalen mot Skiens-Grane er den beste kampen laget har spelt nokon gong. Me hadde strlande sol kvar dag, og rakk bde handling i byen og tur i dyreparken. Det er forresten veldig kjekke jenter bde heime p trening og p reis. Av vaksne var Tor Arne Sunde og Rita Larsen, Ivar Grnstl og Ragnvald med. Gutelaget til Trio var p same cupen s me hadde mange kampar sj p.

Laget i r:

Thea Vaage, Marte Vgen Ryrvik, Lena Grnstl, Maiken Rd Heimvik, Maria Skarveland, Mette Solheim Totland, Hanna Elise Yu, Emilie Kaldestad Ersland, Ingrid Ertsland, Tina Abdulla, Amalie Strand Djuvstad, Susann Johnsen, Maja Stre Sollien, Malin Enes Brix, Emilie Helen Rssland, Rina Aspmo (slutta etter vrsesongen).

I tillegg har Marie Bauge, Bettina Blom, Hilde Sunde, Sunniva Ljone Solfjell, Zainab Alhussaini, Martine Fredlund, Tonje Olsen Haga, Siri Svellingen Skogseth, Lisa Helen Rssland, Ingrid Sjo og Helga Grnstl vore med p ein eller fleire kampar.

- Tekst: Ragnvald Vaage. Foto: Tor Arne Sunde/Rita Larsen.

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019