rsmelding: Trio G13-2

Eit flott fotballr for 11ardebutantane fr Husnes. Frste sesongen i ungdomsfotballen endte med tabellsiger, sluttspel og finale. Lagleiar Hilde Rssland rapporterer.

Husnesgutane p G13-2 har hatt eit flott fotballr, og dei har gradvis gjort store framskritt. Vrsesongen starta med fleire tap, og det blei kun ein siger, men dei mista ikkje motivasjonen av den grunn. Mange har vore ivrige og hatt godt oppmte p treningane, men til tider har det vore ein del frver. Mange av kampane var jamnspelte og etterkvart fekk dei god dreis p 11ar fotball og betre samspel p banen.

Hausten starta med l-cup og frste cupen med overnatting. Trenar og lagleiar, ilag med eit par foreldre hadde ein kjekk helg med trivelege gutar. Vi havna i ein gruppe med ein del eldre spelarar, og litt usikkerhet (og for lite trening i sommarmnadane?) frte til at det ikkje ble det heilt store spelet p banen, sjlv om dei glimta til innimellom. Men gutane hadde det kjekt og fekk ogs med seg bde diskotek og show med Norgesmester i triksing.

I haustsesongen vart spelarane betre og betre, og vi fekk sj mange flott prestasjonar p banen og sjlvtilliten til gutane auka. Gutane vann alle kampane sine i haust, bortsett fr ein. Vi trudde Moster skulle vinne gruppa, men d Stord klarte sl Moster siste kampen kunne vi juble over siger i 2.div, avd 1. Vi fekk spele semifinale p Kvednabekkjen og det blei ein god kamp med klar Triosiger. D bar det til Bergen og hgdepunktet p sesongen; finalekamp mot Nymark ved Brann-stadion, der gutane spelte uavgjort 4-4, men tapte p antall cornere. Brannkamp fekk vi ogs med oss og alle var i godt humr.

Takk til spelarane for ein fantastisk flott sesong! Vi ser fram mykje god fotballunderhaldning ogs neste sesong, og d blir det nok ein fin mix med kjekke Husnes/Sunde/Valen gutar i lag.

Lagleiar Hilde Rssland

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019