rsmelding: Trio Husnes 2004

Ein blid gjeng etter Heio Cup i Uskedal i haust.

Her er rapport for sesongen 2011 fr Tor Jrgen og Jamal, som trenar 7-ringane fr Husnes.

Dei som har delteke for IL Trio sitt lag i rsklassen 2004 er: Anders Olai Fjellandsb, Lukas Jrgensen, Ishmael Soosainather, Ragnhild Hauge, Eirik Ulvenes, Lars Magne Ulvenes, Benn Roger Vgen, Magne Grundberg, Elias Bedlu Strevik, Kyrre Toresen, Nikolai Lie Nupen, Adrian Lie Nupen, Jenny Hellevik Lie, Vegard Jrgensen, Jonas Haugland, Lars Andreas Bjelland, Sondre Eikenes.

Lagleiarar har vore Jamal Soosainather og Tor Jrgen Strevik.

Stas med medaljar og diplomar etter endt dyst.

Me har trena p 'kunsten' p tirsdagane kl 17 fr september 2010, og det har vore ein veldig kjekk gjeng vre saman med. Det har vore veldig kjekt sj korleis alle har utvikla seg i dette ret, fr den spede og litt usikre starten nr alt og alle er nytt, fram til den humrfylte gjengen me gav fotballfri tidlig i desember. Det er mange med eit talent p ein fotballbane i denne gruppa, og det skal bli veldig kjekt flgje dei det neste ret.

Me har vore med p fem turneringshelger denne sesongen, der spelerane har ftt den frste smaken av turneringslivet. Dette har vore veldig givande for store som sm. Me gler oss til ta fatt p det neste ret, og hpar at alle som var med oss vil bli med neste sesong ogs.

Tor Jrgen og Jamal

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019