Volleyball: Ny siger til herrelaget

Herrelaget i 2.divisjon tok i mot ungdommane fr Rossvoll sitt tredjelag denne helga. Rossvoll 3 vant sin heimekamp mot Trio i november, s denne gangen var Trio-laget sterkt revansjelystne.

1.sett vart prega av drlig presisjon i mottak og gratisballer, og frustrasjon sprer seg i Trio-laget. Samstundes jobbar ungdommane fr ystese/Nordheimsund godt i forsvar og prikkar inn enkle dip-ballar mot eit stillestandes Trio-lag. Laga fl kvarandre likevel tett, men Rossvoll 3 dreg det lengste stret og vinn 26-24.

I 2.sett byrja det erfarne Trio-laget f orden p presisjonen i alle av spelets fasar og viser at dei gamle fortsatt er best. Trio har fullkontroll p settet og leder 23-11 og laget er trygg p siger, men enda slit ein litt med konsentrasjonen og fr ein periode der Rossvoll henter 4-5 poeng p rad fr Trio-laget endelig klara sette spikeren i kista og vinn 25-18, 1-1 i sett.

3.settet er stort sett ein einvegskyring av Trio-laget. Kantspelet er solid i angrep og mottaka er stort sett bra og Stian har gode legg. Trio vinn komfortabelt 25-13.

I fjerde settet kan det virka som Trio har teke for lett p motstandaren igjen og lar Rossvoll ha fringa i stort sett heile settet. Trio klarar likevel beholde kontakten og gr forbi i poeng mot slutten av settet, men Rossvoll gir seg ikkje og det vert ein stillingskrig der laga tar annakvart poeng. Trio fr til slutt kjempa seg til 25-24 leiing. Serven gr og det vert ei lang ballveksling og nervane er til ta og fla p. Endelig fr Stian eit fint mottak og sender ballen til kantspelar Roger som deljar ballen mellom blokka til Rossvoll og rett i bakken! Dermed vinn Trio det fjerde settet 26-24 og kampen 3-1.

Kampen bar preg av lang friperiode mellom kampane. Forrige kamp var tidleg i desember og laget har ikkje ftt trent ordentlig p kampsystem og spel. Ein rusten opptreden framfor knappe 10 tilskoderar.

Laget mot Rossvoll3 var: Stian Petterson, ge Vik, Lars Erling Miljeteig, Robert Haugland, Jogeir Gjerde, Tor Hveem og Roger Nundal.

Herrane ser no fram mot neste kamp 18.02.2012 og satsar p eit kjekt oppmte p tribuna. Vel mt!

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019