rsmelding: G19 Trio/HIL/Rosendal

P G19 har vi ogs sesongen 2011 hatt eit samarbeid med naboklubbane Halsny og Rosendal.

Laget spelte i 2.divisjon i vrsesongen og gjorde ein skapeleg innsats der. Ein spelte jamnt med sjlv dei beste laga, men hadde marginane litt i mot p resultattabla. Med 2 sigrar, 3 uavgjorte og 4 tap trudde alle likevel at plassen var berga - inntil HFK drog fram ein suspekt regel som faktisk straffa oss for at motstandaren ikkje hadde mtt til kamp p Husnes! Dette resulterte i nedrykk.

I 3.divisjon i haustsesongen var laget overlegent og vann alle kampane utanom den siste i Odda. Med det vart det avdelingssiger, og ogs i sluttspelet var Trio/Halsny/Rosendal utan vidare motstand. Med tremlssiger i bde semifinale og finale, vart vi meistrar i 3.divisjon. Det betyr 2.divisjon i sesongen 2012.

Laget har vore eit samarbeidslag, men i all hovudsak har Trio mtte dra lasset. Dei vrige klubbane har hatt relativt f spelarar bidra med, bde p trening og til kamp, grunna prioritering av eigne A-lag. Dette har medfrt at Trio sine A-lagsjuniorar har teke i overkant mykje speletid, samtidig som heile 9 spelarar fr Trio G16 har ftt prve seg i strre eller mindre grad. Dei fleste av desse 15-ringar, og det har gjeve god matching for talentfulle spelarar. Totalt har 27 spelarar hatt speletid for laget, og 20 av desse er i fr Trio.

Trenar for laget har vore Aleksander Ekeland. P sesongavslutninga vart smund Voster kra til rets spelar, medan Roger Ekeland bde vart toppscorar og hadde best treningsframmte. George Onasaka (15) fekk prisen fr strst framgang.

Desse spelarane vart meister i 3.divisjon:

• Trio G19: Kristoffer Vik, Gaute Pal Holm, Erlend N. Jensen, Sindre N.F. Thorsen, Alexander Haugland
  • Halsny: Kjell Arne Berntsen, Thomas Hellen
  • Rosendal: Hkon Skeie, Jonas Bewer, Sondre Hyland Enes, Vegard Enes Ludvigsen, Vegard Iversen
  • Trio A-lag: Seyed Sadat, smund Voster, Mats . Mo, Rune . Mo, Allkan Abdulla, Roger Ekeland
  • Trio G16: Nils Olav Hauge, Mats Ekeland, Andreas Thorkildsen, Geir Pal Holm, George Onasaka, Lars Bernhard Heggy, Olav Kvandal Myklebust, Martin Veastad, Sander Saghaug Lillesletten.

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019