rsmelding: Triohuset

Her er rsmelding fr Trio sitt husstyre.

Vi byrja ret med den rlige Triohusbasaren i november. Det var veldig bra med folk og mange gjekk derifr med gevinstar. Det er veldig kjekt att s mange bedrifter sttter opp og gjev oss gevinstar, samt att vi i husstyret lager ein del sjlv. Basaren er ei kjrkomen inntekt for Triohuset.

I r har vi ftt laga eit brannsikkert arkivrom og rydda i mykje gammalt papirmateriale. Dette er no p plass i arkivrommet. Vi synest det er viktig ta vare p historia rundt klubben og det blir gjort p ein sikrare mte med dette arkivrommet.

Den rlege pensjonistfesten i april var ogs ei triveleg oppleving. Vi set stor pris p at s mange mter opp og fr med seg underhaldning, snittar, kaffi og kaker samt ein liten basar. I r var det unge gitaristar fr Kulturskulen som underheldt og Ingrid Handeland song.

I r prvde vi oss med julemesse i Triohuset. Liv Kolaas, som har sttt for dette arrangementet i mange r, overlot stafettpinnen til oss i husstyret. Det var to trivelege dagar med selgarar fr heile kommunen og heilt inn til Hardanger. Mykje folk var innom og gjorde seg gode kjp. Dette var ei s positiv og kjekk helg at vi satsar p gjentaking ogs i 2012.

Vi har hatt mter kvar mnad heile ret, unntatt sommarmnadane. Triohuset har i r vore veldig mykje utleigd i helgene. Det er veldig kjekt og ei kjrkomen inntekt, sidan den faste inntekta fr fylket ved Kvinnherad vgs no er gtt vekk. Dei har bygd ut og treng ikkje lenger Triohuset som undervisningslokale.

I husstyret i r har eg hatt med meg denne gjengen: Harald Larsen, John Andreas Rssland, Henning Haga, Rune Sjo, Stig Dale, Rita Larsen, Bente Anita Opsanger og Anne Saghaug. Det er ein super gjeng eg har hatt med meg og heldigvis s vert alle med eit r til.

Leiar i Husstyret, Hanne Larsen

Friidrett: Mailekene i Haugesund
Les meir [20.05.2019]
Trekning Triolotteriet 2019
Les meir [19.05.2019]
Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging
Les meir [19.05.2019]
Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Friidrett: Karabinlekene 2019
Tff kamp p Sotra