rsmelding: Barne- og ungdomsfotballen

Mlfeiring i miniputtcupen p Kvednabekkjen. Foto: Are Ulseth.

rsrapport for barne- og ungdomsfotballen i Trio. Totalt har vi hatt heile 32 lag i sesongen 2011.

2005-modellane i kamp.

Barnefotballen strre enn nokon gong

Det gror godt i dei yngre rekkjer bde i Trio og i Kvinnherad generelt. Miniputt-turneringane som klubbane i kommunen arrangerer etter tur for dei minste (6-9 r) er blitt veldig store arrangement og i haustens siste turnering, som vart arrangert p Kvednabekkjen, ndde vi ein milepl: Heile 50 lag var med! D vi ogs var heldige med veret, vart det ein festdag med mykje folk, bde store og sm, og sprudlande aktivitet p kunstgraset.

I cupane er Trio den strste aktren og vi har stilt med opptil 16 lag. Desse er fordelt p 8 treningsgrupper, 2 fr Valen, 2 fr Sunde og 4 fr Husnes. Vi har veldig mange flinke trenarar til halde aktiviteten oppe i desse gruppene, s Trio si fotballframtid ser lys ut.

Lillejentene jublar for scoring p Husnes Cup. Foto: Even Ren.

I barnefotballen hyrer ogs 11-12-ringane til og her har vi hatt 4 lag. Men fleire av desse med s mange spelarar at om vi reknar deltaking i bde cup og serie, kan vi seie at vi har hatt til saman 7 lag i desse klassane. Eit nystarta lillejentelag sg tynt bemanna ut i den spede starten p vinteren, men fr sesongen var omme var heile 20 jenter p blokka.

Trio G16 jublar for siger i seriefinalen i Rosendal.

Ungdomsfotballen medaljar i fleng!

I ungdomsklassane har vi hatt totalt 9 lag, 6 gutelag (junior, 2 i G16, 1 i G14 og 2 i G13) og 3 i jenteklassane (junior, J16 og J14). Dei fleste laga har hevda seg veldig godt i seriespelet. Heile 4 lag gjekk til topps i serien. Begge juniorlaga vann ogs det pflgjande kretssluttspelet, medan G16-1 og G13-2 ogs vart avdelingsvinnarar. Strste prestasjon utanom dette hadde Trio J16, som kom til finalen i Plussbankcup og mtte Stabk p Sr Arena.

Trio J16 jublar p Sr Arena for slvmedaljar i Plussbankcup. Foto: Rita Larsen.

Samarbeid p juniorsida

Det er ein rviss kamp halde i gong eit juniorlag p gutesida. Klubbane i Kvinnherad har innsett at det trengst samarbeid for kunne ha eit slagkraftig tilbod til spelarar fr 16-19 r. Fr sommaren 2010 har Trio hatt samarbeid med bde Rosendal og Halsny. Gjennom sesongen 2011 vart det nedrykk fr 2.divisjon p vrparten. Dette skjedde p merkelegaste vis, d alle trudde plassen var sikra. Men HFK drog fram ein framand regel som straffa oss for at ein motstandar fr Bergen ikkje hadde mtt til kamp p Husnes, og med dette vart det nedrykk.

I 3.divisjon p hausten var Trio/Rosendal/Halsny overlegne, vann serien med mange store sigrar og hadde heller ikkje problem med vinne kretssluttspelet. Dermed blir det 2.divisjon fr vren 2012 igjen. Det er ikkje til kome i fr at Trio har drege tyngste lasset rundt dette laget, ogs p spelarsida. Naboklubbane har berre nytta seg av tilbodet med eit par spelarar kvar.

Viktig brikke p G19: Allkan Abdulla, som her fr straffe. Foto: Even Ren.

Barne-/ungdomsleiar Are Ulseth

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019