Volleyball : Tap i siste kamp i rankingturneringa

Etter tre sigrar og to tap laurdag var det sndag klart for kamp mot ToppVolley Norge (TVN). Her vart dei hardtsatsande ungdomane hakket for sterke, Triodamene endte dermed p 10.plass i turneringa.

Trio vart fr starten av kampen utsett for hardt press p serve. Smrusk i servemottaket kombinert med at ein sleit med utteljinga i angrep frte til at TVN fekk ei klar leiing som dei klarte halde ut heile frste sett. I andre sett kjem Trio betre i gang. Servemottaket sitter betre og dette gjer grunnlag for betre situasjonar i eige angrepsspel. Utover i settet fr ein ogs opp eit bra blokkspel, settet blir d jevnt heilt ut. Imidlertid blir TVN for sterke mot slutten og drar settet i havn med minste margin (25-23).

Trio endte d p 10.plass i turneringa, dette m seiast vera akseptabelt gitt at ein var i ei svrt tff innleiingspulje. Skulle ein gtt vidare til vre sluttspel mtte ein sltt enten OSI (endte p 2.plass) eller ksil (5.plass), dette dokumenterer at vre damer nok var i den tffaste av dei fire innleiingspuljene.

Tonje Olsen Haga debuterte for 2.div. damer i denne turneringa og gjorde sakene sine bra. 4 av spelarane som var med i helga held junioralder, dette lovar bra for framtida til damelaget.

Trio ligg no p 6.plass av dei totalt 13 laga i 1.divisjon. Det er imidlertid sm marginar til laga bak p resultatlista, s ein er avhengig av gode resultat i dei gjenstande kampane for unng dette til 9.-10.plass.

Neste helg er det spelefri fr laget mter BSI2 p heimebane laurdag 18.februar. Deretter er det heimekampar mot Grong og NTNUI Volley2 helga deretter, fr sesongen vert avslutta med rankingturnering i Frde frste helga i mars.

Desse spelte for Trio : Kathrine Tveit, Tone M. Lillesletten, Maren E. Skogseth, Gina Hella Berge-Soldal, Malin Haavik, Katarina Kucerkova, Marion S. Bjrsvik, Astrid Hauge Slke, Marthe Saghaug Lillesletten, Julie Kaland Sund, Tonje Olsen Haga.

Friidrettsdeltaking i Gteborg
Les meir [03.07.2019]
Trio p Ironman 70.3
Les meir [01.07.2019]
Bronsemedalje til Trio J15 i Sr Cup!
Les meir [27.06.2019]
Tap i semifinalen for J15, bronsefinale i morgon
Les meir [25.06.2019]
Siste fr ferien
Les meir [23.06.2019]
Dramatisk og spennande p Sr Arena d J15 sikra semifinale i A-sluttspel i Sr Cup
Les meir [23.06.2019]
Festdag p Husnes stadion
Les meir [22.06.2019]
J15 med full pott etter dag 1 av Sr Cup!
Les meir [22.06.2019]