Volleyball : Tap i siste kamp i rankingturneringa

Etter tre sigrar og to tap laurdag var det sndag klart for kamp mot ToppVolley Norge (TVN). Her vart dei hardtsatsande ungdomane hakket for sterke, Triodamene endte dermed p 10.plass i turneringa.

Trio vart fr starten av kampen utsett for hardt press p serve. Smrusk i servemottaket kombinert med at ein sleit med utteljinga i angrep frte til at TVN fekk ei klar leiing som dei klarte halde ut heile frste sett. I andre sett kjem Trio betre i gang. Servemottaket sitter betre og dette gjer grunnlag for betre situasjonar i eige angrepsspel. Utover i settet fr ein ogs opp eit bra blokkspel, settet blir d jevnt heilt ut. Imidlertid blir TVN for sterke mot slutten og drar settet i havn med minste margin (25-23).

Trio endte d p 10.plass i turneringa, dette m seiast vera akseptabelt gitt at ein var i ei svrt tff innleiingspulje. Skulle ein gtt vidare til vre sluttspel mtte ein sltt enten OSI (endte p 2.plass) eller ksil (5.plass), dette dokumenterer at vre damer nok var i den tffaste av dei fire innleiingspuljene.

Tonje Olsen Haga debuterte for 2.div. damer i denne turneringa og gjorde sakene sine bra. 4 av spelarane som var med i helga held junioralder, dette lovar bra for framtida til damelaget.

Trio ligg no p 6.plass av dei totalt 13 laga i 1.divisjon. Det er imidlertid sm marginar til laga bak p resultatlista, s ein er avhengig av gode resultat i dei gjenstande kampane for unng dette til 9.-10.plass.

Neste helg er det spelefri fr laget mter BSI2 p heimebane laurdag 18.februar. Deretter er det heimekampar mot Grong og NTNUI Volley2 helga deretter, fr sesongen vert avslutta med rankingturnering i Frde frste helga i mars.

Desse spelte for Trio : Kathrine Tveit, Tone M. Lillesletten, Maren E. Skogseth, Gina Hella Berge-Soldal, Malin Haavik, Katarina Kucerkova, Marion S. Bjrsvik, Astrid Hauge Slke, Marthe Saghaug Lillesletten, Julie Kaland Sund, Tonje Olsen Haga.

Til topps i Pingvinlekene
Les meir [18.02.2019]
rsmte i IL Trio 2018
Les meir [13.02.2019]
Kjekk cupdag for G13
Les meir [10.02.2019]
Kampoppsett Trio Cup 2019
Les meir [03.02.2019]
rsmte i Fotballgruppa.
Les meir [22.01.2019]
I gang med innesesongen
Les meir [21.01.2019]
Trio J15 heilt til topps i Bergen Fotballfestival!
Les meir [20.01.2019]
Innkalling til rsmte i Trio