Trong for folk i fotballstyret

Onsdag vart det avhalde rsmte i fotballgruppa i Trio. Tradisjonelt har dette vorte halde fr jul, men dette er frste gongen med rsmte etter nyttr, og overgang til rekneskapsr som flgjer kalenderret. Valkomiten har ikkje lukkast i f nye personar til styreverv og fr vi ikkje fleire med, str vi i fare for mtte redusere aktiviteten.

Som vanleg er det ikkje store oppslutninga om rsmtet. Onsdag var 10 personar samla. Det vart framlagt og godkjend ei god rsmelding og eit godt frt rekneskap, som viste god aktivitet, sunn konomi og pene sportslege resultat for sesongen.

P den negative sida m ein notere at valkomiten enno ikkje har funne kandidatar som ville stille som styremedlemmar, heller ikkje kandidatar til leiarvervet. 4 av 5 fr det noverande styret vart innstilt til attval, noko som blir gjort p hovudlaget sitt rsmte komande tysdag. Men det vart ikkje framlagt nokon nye kandidatar, ei heller til leiarvervet. Dette ser bde styret og rsmtet p som srs bekymringsverdig. Fleire av dei noverande styremedlemmane har ogs hendene fulle med sportslege oppgver i fotballgruppa og det er stor trong for tilfrsel av ressursar p styreniv.

Vona er at ein kan lukkast i dagane fram mot rsmtet i IL Trio. Styret i fotballgruppa oppmodar til dugnadsnd og at folk som kan tenkje seg gjere ein innsats tek kontakt med leiar for valkomiten Resy Aak Thoresen, telefon 95856618. Alle forslag p kandidatar vert ogs motteke med stor takk.

Skulle ein ikkje lukkast med f fleire med, str fotballgruppa i fare for mtte redusere aktiviteten.

Link til artikkel p Husnes nett:

Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Friidrett: Karabinlekene 2019
Tff kamp p Sotra