Halsnydominans i Trio Cup

Halsny vann bde gute- og jenteklassen. Her er G14-vinnarane, bak fr venstre Helge Mehammer, Mikal Lberg, Mike Sander Brekke. Framme Martin Lygre, Magnus Eide og Ruben Fjelland Srsten. Foto: Are Ulseth.

Heile 26 lag i klassane 13-14 r var samla til dyst i Husneshallen sndag. Siste sndag i vinterferien la ingen dempar p pmeldinga og etter 13 timar med fotball, var det klart at Halsny, som deltok med to lag, hadde gtt til topps i to av tre klassar!

Rosendal vann G13-klassen: Olav, Erlend, Sondre, Emil, Torgeir og Mats. Foto: Are Ulseth.

Frst ut var gutane i 13-rsklassen. Her var 9 lag med, derav 3 fr Trio. Etter ein tr start imponerte 12-rsgutane fr Sunde/Valen med ta seg til finale etter mykje godt spel. Der var Rosendal Svart motstandar, eit lag som slo Triogutane i opningskampen. Det sat gjerne i mentalt, for Trio var ikkje 'p' i starten og etter fem minutt sto det 0-3. D hjalp det lite med Triodominans resten av kampen, Rosendal vann 3-1.

Rein Oddaduell i semifinalen, der Odda 2 tok skalpen p lagkameratane p Odda 1. Foto: Helge Sunde.

S var det 14-rsgutane sin tur. Her var det heile 12 lag med, fr 7 forskjellige klubbar. Trio hadde 3 lag med og 2 av dei tok seg til kvartfinale. Diverre til same kvartfinale og internoppgjeret endte 5-2 til Trio 1 i ein open kamp med mange flotte scoringar. Men i semifinalen vart eit av favorittlaga, Halsny, eit hakk for sterke. (Det blir artig sj laga mtest til treningskamp p stor bane om ei vekes tid.) I den andre semifinalen var det rein Odda-duell, og det var Odda 2 som trekte lengste stret. Men i ein tett og spanande finale, der laga fekk anullert kvart sitt ml, vann Halsny til slutt 1-0. Gutane fr Perlo var solide defensivt og slapp berre inn eitt ml p sine 6 kampar. Med giftige Helge Mehammer p topp til avgjere tette kampar, tok dei pokalen heim.

Synne Nissestad langar ut mot Halsny. Trio 3 vann i gruppespelet, men Synne Bjrneble og Halsny tok revansje i finalen. Foto: Helge Sunde.

S var det jentene sin tur. 5 lag med i J13/14, og her var det mest imponerande sj Trio J13. Dei mnstra 3 lag, men alle viste liten respekt mot eldre motstand. Trio 2 gjekk gjennom gruppespelet utan tap, men 6 poeng heldt likevel ikkje til finale. Dit kom i staden Trio 3, samt frehandsfavoritt Halsny. Triojentene hadde faktisk sltt Halsny i innleiinga, men med forsvarsbauta Synne ute med skade, vart det tffare i finalen. Kampen var lenge mllaus og Trio leia p antal corner, men 4 minutt fr slutt fekk Halsny den avgjerande scoringa. Dermed nok ein pokal til Halsny.

Vi rettar ein stor takk til alle deltakande lag, alle som lagde stemning p tribuna og ikkje minst til alle som gjorde ein innsats i gjennomfringa av cupen. Laurdag om 2 veker er det ny innecup, d for 10-12-ringar.

Marthe Eide p farten for Halsny J13/14. Foto: Helge Sunde.

.

Trio mot Trio, Frida Saghaug mot Ester Djuvstad. Foto: Helge Sunde.

.

Trio G13 kosar seg mellom slaga. Alle vrige foto: Are Ulseth.

.

Vebjrn Holmedal og Trio Sunde/Valen 2000 mot Odda.

.

Rosendals Mathias Guddal p farten.

.

Erik Voster Solberg vinkar til kjentfolk.

.

Trio SV-keeper Preben Rd Heimvik i full strekk i finalen mot Rosendal.

.

Ngde slvvinnarar i G13: Trio Sunde/Valen 2000. Fr venstre Rasmus Eik Sjo, Vebjrn Holmedal, Erik Voster Solberg, Henning Solheim, Preben Rd Heimvik, Hvard Vgen og Sander Eik Vevik.

.

Martin Eikemo Rstb angrip for Trio 2 i G14-klassen.

.

Alltid blid: Kari Rstb tok pause fr kiosken for sj poden spele kamp.

.

Rikeleg med Rstbar i sekretariatet: Jren og Mona har kontroll.

.

Dommar Lars Bernhard Heggy styrer med hard hand.

.

Triokeeper Erik Skarsen Heimvik er til tider ein levande vegg.

.

Trio 1 jublar for scoring.

.

George, Andreas og Sander i sekretariatet let seg forstyrre av Tormod.

.

Halsnyjentene jublar for scoring.

.

Simen Rssland spelar til lagkamerat Tormod Svellingen Skogseth.

.

Strenge dommarar: smund Hauge og Simen Rssland.

.

Slvlaget Trio 3 i jenteklassen. Bak fr venstre Madel Holmedal Gjerding, Marielle Madsgrd, Susanne Pedersen Kabbe, Lea Sofie Trondsen Dalland. Framme Amalie Bark Kvamme, Vilde Teigen, Marie Normann og Synne Nissestad.

Vinnarjentene fr Halsny.

.

Resultater Trio Cup 4.mars 2012 (Excel-format)

Fair play-prisen til SK Vedavg Karmy