Volleyball : Jenter 99 p Sparebanken Vest Cup i ystese

Trio starta hausten i fjor opp med eit volleyballtilbud for Jenter 99 p Sunde. I helga var dei p tur for spela sine frste kampar, nrare bestemt Sparebanken Vest Turnering i ystese.

Det var 12 spente jenter som sette seg i Bjrn's Minibuss kl 0800 laurdag morgon. 3 vaksne var med som leiarar. Kampane gjekk som Volley 2000, med 4 spelarar p kvart lag. Vi stilte dermed med 3 lag. Jentene med eit drygt halvr's erfaring med ball og nett var kjempeflinke i kampar mot lag fr arrangrklubben Rossvoll og 2 lag fr Sotra. Desse laga har spela 2,5-4 r. Jentene imponerte spesielt i mottak og serve, noko som er svrt avgjerande i dette spelet. I og med at dei spelte mot lag med meir erfaring, vart det til tider litt for lite samspel med opplegg og smash. Men dette er ting som kjem etterkvart. Etter puljespelet var det klart at 2 av laga kom til semifinale og mttes deretter i bronsefinalen. Til slutt fekk vi 3, 4 og 6. plass. Det m seiast vera ein god debut og jentene var klare p at neste sesong skulle dei spela kamp lenge fr jul!

Jentene fekk og ei utfordring til som dei meistra godt. Fleire av spelarane fekk prvd seg som dommarar under kyndig veiledning av Tonje O. Haga som var med som leiar.

Ingvill S. Olderkjr var som alltid rasande god til motivera jentene fr sidelinja og hjelpa oss trenarane med organisering.

Vi gler oss til neste sesong!

Desse var med:

Marie Nesse, Camilla H. Rssland, Mariel M. Madsgrd, Andrea T. Eide, Lilly Kaldestad, Susann O. Haga, Ingrid O. Samland, Emma Charlotte B. Saghaug, Emma L. Jacobsen, Anja T. Kleven, Kristiane S. Olderkjr, Madel H. Gjerding.

Tonje O. Haga / Linda Holmedal (trenarar)

rsmelding Trio J14 sesongen 2018
Les meir [09.12.2018]