Historikk: Trio lillejenter 1987

Fr ei gammal skuff har det kome fram eit lagbilete av Lillejenter Sunde/Valen 1987. Biletet er teke fr (eller etter?) ein kamp p grusbanen p Valen.

Klikk p bildet for full strrelse

Framme fr venstre: Guri Berge, Hege Thoresen, Slvi Glendanger, Christine Solheim, Lillian Sivertsen. Bak fr venstre: Hanne Larsen, Trude Sundsteigen, Catrine Hovden, Elisabeth Skogseth, Linda Flateb, Laila Grnstl, Renate Hvidevold Mo.

Trenarar er som vi ser Magnar Sundsteigen til venstre og Birger 'Biggen' Grnstl til hgre. Dei to karane kan til saman skilte med over 400 A-kampar for Trio, s jentene var utvilsamt i gode hender.

Minst 3 av desse har sidan spelt kampar for Trio sitt damelag. Kanskje fleire, for desse jentene var 17-18 r i den perioden som vi manglar statistikk p (sesongane 1992-93). I flge kjelder reiste ein god del av jentene vekk etter grunnskulen, og relativt f av dei er heimehyrande i Kvinnherad i dag.

Dei 3 nemnte er ogs aktive i dag. Hanne har vore toppscorar for Trio dei 2 siste sesongane, medan Trude var lagleiar og pdrivar i oppstarten med pmelding av damelag i 2003. I r scora ho 5 ml, og viste kvar gong ei idrettsglede som vi elles nesten berre ser p Vivil-leikene. Christine har spelt for Djerv i Bergen, men er no flytta heim og er dirigent i forsvaret p Halsny sitt damelag. I flge Christine spelar Guri for Bkkelaget i Oslo.

Nr det gjeld biletet, m det vera lov kommentere mange flotte 80-talsfrisyrer og klesvariantar. Trude sin rause hrmange gjorde ho, etter hennar eige utsegn, til sonen papen aldri fekk, medan Renate bak til hgre ser ut til g for rekorden i f buksa oppunder armholene. Og det er vel heller den rosa buksa enn sveisen, som syner at Hanne ikkje er gut...

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019