Lett siger utan overbevise

4.divisjon: Trio-NHH 5-2. A-laget tok ein kontrollert siger heime mot NHH-studentane laurdag. Ingen stor kamp, men mot ordinr motstand var det meir enn godt nok.

Trio gjekk rett i fring d Allkan Abdulla var sikker leine med keeper. Men d heimelaget kludra det til i forsvar, utlikna NHH i tomt ml ti minutt seinare. Det skulle likevel igjen berre ta to minutt fr Trio leia p nytt. Denne gong sprang Hvard Haga gjennom i midten og scora. Mats Paulsen la p til 3-1 midt i omgangen, og 3-1 sto seg til pause. Trio hadde god kontroll p motstandaren, som sjeldan bydde p noko framover p banen.

Ronny Hamre nikka inn eit frispark fr Endre Eide halvtimen ut i andre omgang, etter at bortelaget hadde yppa seg ein del i starten. Reduseringa kom kort etter, men spanande klarte ikkje NHH gjere det. I den grad det var trong for punktere kampen, s gjorde Trio det p vakkert vis. Innbyttar Nils Olav Hauge spelte opp til Lars Johan Myklebust, som vegga seg lett gjennom med Allkan Abdulla og serverte tilbake til Abdulla p tomt ml. Dermed ein grei siger, utan at trenar Eivind Nissestad synest spelet var i nrleiken av det laget kan p gode dagar.

Neste helg er det tffare motstand, bortetur til Hovding.

Kampfakta fr Husnes stadion

4.divisjon: Trio-NHH 5-2 (3-1)

1-0 (2.minutt) Allkan Abdulla

1-1 (12.minutt) Harald Haltvik

2-1 (14.minutt) Hvard Haga

3-1 (24.minutt) Mats Paulsen

4-1 (74.minutt) Ronny Hamre

4-2 (76.minutt) Peer Lea

5-2 (83.minutt) Allkan Abdulla

Tilskodarar: 70 betalande.

Dommartrio: Ole Christian Srli (Solid), Tommy Kvarsvik (Odda), Steinar Sther (Odda).

Gult kort: smund Voster og Endre Eide (Trio), Erlend Osland og Hkon Langdalen (NHH).

Trio sitt lag:

Andreas Eide, Henrik L. Rssland, Ronny Hamre, smund Voster, Lars Johan Myklebust, Christer Olderkjr (Andreas Ryrvik fr 70.minutt), Endre Eide, Espen Tufta Saghaug, Mats Paulsen, Hvard Haga (Nils Olav Hauge fr 79.minutt), Allkan Abdulla.

NHH sitt lag:

Kristian Ytreland, Andreas Mll (Peer Lea fr 64.minutt), Mats Ruud, Erlend Osland, Eirik Tveit, Magnus Haugstad, Gjermund Lien, Harald Haltvik, Hkon Langdalen, Joakim Pedersen, Hkon Evensen.

Fair play-prisen til SK Vedavg Karmy
Les meir [19.08.2018]