Volleyball : Tungt for damene i Trondheim

Det vart ein hard dag for 1.divisjonsdamene i Trondheim med mange tffe kampar i rankingturneringa.

Laget var i innleiingspulje med Koll2, Nyborg og NTNUI2. Her antok ein p frehand at det var muligheter til g vidare dersom laget spelte opp mot sitt beste, samstundes er nivet spass hgt at det er ingen lette kampar.

Dessverre var ein ikkje i lange nok periodar p det beste nivet laget har inne, ein endte d sist i innleiingspulja.

I mellomspelet var Lier motstandar. Det har vore fleire jamne oppgjer mellom desse to laga dei siste sesongane, denne kampen vart ikkje noko unntak. Trio vant frste sett og hadde ei klar leiing ogs i andre sett. Her vart ein imidlertid stande lenge fast i ei oppstilling utan klare bryte gjennom, samstundes vart det gjort nokre enkle feil mot slutten av settet og Lier utlikna til 1-1 i sett. Lier vann ogs tredje settet og dermed kampen 2-1.

Trio spelar d om 12.plassen i turneringa sndag kl.1130, motstandar i denne kampen er BSI. Heller ikkje denne kampen kan forventast bli enkel; begge lag meinar nok at dei hyrer heime hgare oppe p resultatlista.

Positivt laurdag var det at fleire spelarar til ein viss grad fekk nye roller p banen, dette fungerte bra. Juniorspelarane Julie Kaland Sund og Tonje Olsen Haga fekk og mykje speletid og begge kom bra fr oppgva.

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019