Oppsummering av sesongen 2012 for juniorlaget

Trio/Rosendal/Halsny G19 sesongen 2012, med drakter sponsa av Kvinnherad Bygg.

rsrapport fr trenar Raymond Pedersen p Trio/Rosendal/Halsny G19: Tenkte eg skulle skrive litt om sesongen vr. Me spelte i r i 2.div avd 2, der sesongen er todelt, vr og haust.

I vr-delen kunne ein ikkje rykke opp, men derimot rykke ned. Me kjempa lenge om bli vinnar av avdelinga, men mtte gi tapt p mlstreken borte mot Bremnes og endte tilslutt p ein respektabel 3.plass. Me var aldri i fare for nedrykk og snn sett s var 'jobben' gjort i vrsesongen.

Nr det gjeld haustsesongen, s vart den litt meir utfordrande. Me sleit spesielt p enkelte bortekampar, d me stilte veldig ungt og svekka. Dette mest pga gode grunnar, men og av nokon litt mindre gode grunnar... Men likevel s beit me ifra oss og etter ein veldig god innspurt, hamna me p ein meget imponerande 4.plass! Her viste laget vrt stor vilje til snu ei litt vond trend, og det skal dei ha all skryt for :)

Toppscorar Roger Ekeland.

Harde facts
Totalt p 18 seriekampar: 9-2-7, med ein mlforskjell p 51-43. Heimebane: 6-2-1, med mlforskjell: 32-17. Bortebane: 3-0-6, med mlforskjell: 19-26. Det har vore totalt 33 spelarar som har spelt kamp. Fordelt p 22 fr Trio, 8 fr Rosendal og 3 fr Halsny. Flest kampar har Andreas Thorkildsen, som har spelt alle 18. Nils Olav Hauge har 17, medan Mats Ekeland fullfre topp-3 med 16 kampar. Toppscorar blei Roger Ekeland med 11 ml p 7 kampar (bytta som kjent til Stord i sommar).
Gjennomsnittsaldereren har vore 16,7 r, noko som er srs imponerande nr denne serien gjeld i grunn for 17, 18 og 19 ringar!

Flest kampar: Andreas Thorkildsen.

Fokusomrder

Me har i r hatt to hovudpunkt: At me ikkje skal vera srs resultatorienterte, men prestasjonsorienterte. Dette kan ein nok sj p resultata vre p bortebane, d me uansett motstand og uansett kva tropp me har hatt har prvd spelt vrt eige spel. Dette meiner eg me har hatt stor framgang p. Me har blitt betre som enkeltspelarar og ikkje minst som lag. Me har hatt mange spelarar fra G16 med oss, og samtlige har vokst enormt utover sesongen. Eg trur dei aller fleste herfra kjem til vera enten i eller rundt eitt A-lag allerede til neste r.

Og punkt nr to: At me rett og slett skal ha det gy ilag. Dette trur eg og har vore med p gjort oss betre utover sesongen. Me har blitt ei veldig god og sammensveisa gruppa ilag, der alle er med alle og ingen fle seg utanfor :)

Cup

Me var i sommar p Plussbank Cup i Kristiansand. Me vart totalt berre 14 spelarar, der me slo godt ifra oss, men pga ein del skadar s blei troppen litt for tynn p slutten av turneringa. Uansett ein kjempetur nr da gjaldt det sosiale, som var hovudpunktet med deltakinga p denne cupen! :)

FIFA-turnering: Martin vs Jonas, Brasil vs Arsenal (0-1).

Sesongavslutning

Som avslutning p ein flott sesong, s var me 24 stk p Trioloftet og hadde ei FIFA-turnering med pizza, brus og kaka. Etter knallharde innleiande rundar, sto det til slutt mellom Lars Bernhard og Simon om mesterskaptrofet. Ultrakyniske Lars med Bayern Munchen tok ledelsen 1-0, men turneringas overlegne lag, Barcelona, snudde til 2-1 og tok ein velfortjent seier.

Sander og Martin legg ikkje noko mellom verken i taklingar eller nr dei et pizza.

.

Ein koseleg kveld p Trioloftet.

Takk

Til slutt vil me trenarar takka ein del folk som har gjort det mulig  gjennomfre sesongen for G19: Oppmann Gunnar Holm har gjort ein kanon jobb, spesielt med ordne med bortekampar. A-lagstrenaren vr Eivind Nissestad og G16-trenarane Kjell Magnar Eide og Are Ulseth har vore lette og gode ha med gjera nr da gjeld hospitering. Det samme har Atle Eide (Halsny) vore. Gode gamle Einar Oppedal har kjrt oss p ein del kampar, kjempe flott. Medan Hkon Ekeland har hatt enkelte treninga d det ikkje har passa for oss. Og s har Mary Ann Ekeland har stort sett vaska draktene vre, tusen takk!

- Helsing Raymond Pedersen

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019