rsmelding: Trio Husnes G12

Trio Husnes G12, som p Husnes Cup mnstra to lag. Foto: Helge Sunde.

G12: Trio Husnes 2000. D var 2012-sesongen avslutta og det har vore eit fint r bde med tanke p resultat, prestasjoner og ikkje minst veldig mykje morro.

Avslutning p Trioloftet.

Vi er ein livleg gutegjeng som har trena to gonger i veka gjennom heile sesongen. Treningsoppmtet er svrt bra og vi er som oftast alle mann p trening. Til saman er vi 14 spelarar, men var 16 p det meste. Ammar og Vetle har flytta fr Husnes i haust.

'

I r har vi trena mykje p passningsspel, ein mot ein i duellar og avslutingar p ml. Har spela mykje i sm firkantar med fire mot ein og strre firkantar med fem mot to. Dette begynner gje resultat, men vi har fortsatt eit stykke igjen fr vi er der vi ynskjer.

Frukost p Voss Cup.

Vi var ogs p Vosscup i r som var ei fin turnering der alt var veldig bra tilrettelagt og gutane storkosa seg. Den spelaren med strst framgang og best innsats i haust er Tristan Andre Fredlund. Han er den spelaren som har jobba best og vunne flest duellar, og s har han alltid godt humr. Han bur i Herysundet og har vore med oss i fleire r no, hpar vi fr behalde han lenge.

Dei som har vore med oss i r er:

Hvard Mansker Hope, Vebjrn Rssland, Jonas Rstb, Johannes vsteb, Mathias Grindheim, Amar Ibrahim Hussein, Vetle Thoresen, Sebastian Blom, Imam Eldi, Tristan Andre Fredlund, Mads Olsen, Vegard Teigland, Emil Bark Kvamme, Moamen Samir Mekdad, Sander Torget, Sindre Brix. Ole Martin Byrkjenes fr Trio Husnes G11 har ogs vore med oss ein del dette ret. Trenarar er Frode Blom og Harald Hope, lagleiar har vore Bjrn Rssland.

- Bjrn Rssland / lagleiar

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019