rsmelding: Trio J19 sesongen 2012

Trio J19 sesongen 2012, med drakter sponsa av Schat-Harding. Bak fr venstre trenar Tor Arne Sunde, Maja Stre Sollien, Lisa Helen Rssland, Ingrid Rrdal Sjo, Linda Rogne, Hilde Sunde, Elinor Stiansdottir Ersland, Rita Larsen (lagleiar) og Tore Sjo (trenar). Framme fr venstre Hannah Yu, Mette Solheim Totland, Emilie Kaldestad Ersland, Siri Svellingen Skogseth, Thea Vaage, Tina Abdulla, Renate Rssland og Maria Skarveland. Foto: Helge Sunde.

Her er rsrapport for juniorjentene, ved trenarar Tore Sjo og Tor Arne Sunde, samt lagleiar Rita Larsen.

2012 skulle f ein spesiell start, d me kom i den situasjonen at laget ikkje hadde trenar, og det i utgangspunktet var for f spelarar. Etter litt diskusjonar og forhandlingar, vart det bestemt at alle siste rs J16-spelarar (fdd i 96) fekk tilbod om bli flytta opp til J19, for f til lag. D dette var avklart, vart det bestemt at Tore og Tor Arne skulle vre trenarar for laget, og me fekk Rita som oppdame for jentene vre.

Me starta d sesongen med ei vekes trening i lag fr sesongstart i Odda. Alts hadde me mange spelarar som ikkje hadde spelt ilag tidlegare. Kampen i Odda var for oss sj p som ein treningskamp. Kampen tapte me 5-1, men i resten av vrsesongen leverte laget 7 seirar, 2 uavgjorte og me blei med det avdelingsvinnar i vrsesongen.

Haustsesongen begynte med at 3 spelarar flytta pga skulegang (Renate Rssland, Linda Rogne og Maria Skarveland), og nokre nye spelarar kom til. Det har vore ein fin framgong i laget som har hatt 65 treningar/kampar gjennom sesongen. Haustsesongen vart avslutta med ein deilig seier over det einaste laget me tapte for i vrsesongen, borte mot Odda. Totalt hadde me 14 seirar, 2uavgjorte og 3 tap p 20 kampar (inkludert eitt tap som ikkje mtt, d Odda rota det til for oss og dei fekk poenga for kampen som skulle gtt p Husnes). Me kom p andre plass i haustsesongen.

Sett fr oss i lagledelsen har det vore ein fin sesong med ein utruleg flott og positiv gjeng med jenter. Sesongavslutninga hadde me p Trioloftet med pizza, kaker og snacks (stor takk til jentene). Der hadde me utdeling av 3 priser for rets spelar, toppscorar og beste treningsframmte. Prisvinnarane var:

rets spelar: Lisa Helen Rssland

Toppscorar: Emilie Kaldestad Ersland

Beste treningsframmte: Hilde Sunde

Det har vore stor treningsiver gjennom heile sesongen, med bra frammte og god innsats p treningane. Mange jenter har vist veldig stor framgang i r, som tidlegare r. Utover vinteren vil me fortsatt prva ha trening to gonger i veka.

Laget i haust har vore: Thea Vaage, Ingrid Ertsland, Ingrid Rrdal Sjo, Lisa Helen Rssland, Mette Solheim Totland, Helga L. Grnstl, Tina Abdulla, Hilde Sunde, Siri Svellingen Skogseth, Emilie Kaldestad Ersland, Elinor S. Ersland, Karianne Mikkelsen, Sunniva Ljone Solfjell, Martine Hesjedal Fredlund, Maja Stre Sollien, Amalie Djuvstad, Susann Johnsen, Hannah Yu, Lena Grnstl.

I tillegg spelte alts Renate Rssland, Linda Rogne og Maria Skarveland i vrsesongen.

- Rita Larsen, Tore Sjo og Tor Arne Sunde

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019