rsmelding fr Trio J13

J13/smjenter har i sesongen 2012 vore eit blandingslag av jenter fdd i 1999 og 2000, med overvekt av -99 modellar. Det har vore ei stabil og treningsvillig gruppe p 18 spelarar. Sesongen i r var jentenes andre sesong i organisert fotball og frste ret med spel p full bane eller 11arfotball. Brorparten av jentene spelar handball for KHK ved sida av fotballen og har gjerne ytterlegare aktivitetar dei er med p som dans, volleyball, piano, etc. Svrt aktive jenter!

Sofie Lillesand (10) steppa inn d det mangla folk til ein kamp.

Vinteren:

Vi starta opp litt forsiktig i januar med ei kt i veka. Nytt trenarteam som skulle bli kjent med jentene. Vi spelte 2 treningskampar i feb/mars. Dette enda med 0-14 p to kampar mot Rosendal J14 og Trio G13. Det var tydeleg at 11arfotball med ulike roller og oppgver var noko heilt nytt. Vi tok d grep med eit par timar klasseromsundervisning for terpe p sentrale ting i 11arfotball. Dette verka ha god effekt og i siste treningskamp fr seriestarten spelte jentene ein kjempekamp og vann 1-0 mot Rosendal sitt J14-lag og fekk revansje for 4-0 tapet i baronibygda ein mnad fr. Vi flte oss klar for seriestart og var spent p nivet i Sunnhodland.

Alltid blide: Ida og Susanne.

Serien - Vr:

Seriestarten var p Nyster mot Solid, tradisjonelt ein klubb med sterke jentelag. Vi fekk bekrefta at vi heldt nivet og fekk med oss eit uavgjort 1-1-resultat heim, der vi hadde fortent alle poenga. Vidare gjorde vi reint bord heime p Kvednabekkjen mot Odda, Trott og Stord 1. Vi var uheldig med oppsettet og hadde alle dei 3 beste laga p bortebane i enkel serie. Vi mtte sj oss sltt av gode og sterke Stord 2 og Fitjar og enda til slutt p 4. plass i pulja med 4-1-2, 30-9 i ml og 13p. Vi hadde koselig vravslutning heime hos Vilde T og Renate etter siste vrkamp med grilling, is, brus, quiz, kringar, etc.

Serien - Haust:

Stord 2, Fitjar og Solid spela i 1.div Hordaland p hausten og vi fekk dei andre laga fr vr pulja i ein dobbel serie i 2. div pulja vr. Jentene gjekk ikkje p nokon feilskjr mot laga dei hadde sltt ganske klart under vren og endte opp som puljevinnar utan poengtap (8-0-0, 58-9 i ml, 24p). Svakaste kampane var faktisk 7arkampane mot Njardar/Tysnes. Det var tydeleg at sm banar var tilbakelagt stadium!

Jubel for scoring i kretsfinalen.

Vi var dermed kvalifisert for KM-sluttspel mot dei 2 andre puljevinnarane Sandviken og Bergen Nord/Hovding. Vi reiste til Sandviken ein torsdag og gjorde ein kanon-kamp. Vi snudde 0-1 til fortent 2-1 siger og det vart ein humrfylt og kortare tur heim. Bergen Nord/Hovding vann 4-1 heime mot Sandviken og ville ta KM med uavgjort borte mot oss i siste kampen. Vi har vore plaga med skader p lagkaptein Synne Nissestad gjennom siste del av sesongen. Nr s Ida Bruvik gr hen og ydelegg ankelen i handballkamp kvelden fr KM finalen, vart det litt i meste laget for jentene. Det virka ikkje som trua var der utan desse 2 i oppstillinga og laget fr Salhus kunne reisa heim fr Husnes med fullt fortent 2-1-siger og KM-tittel. Likevel ein flott sesong i seriespelet av jentene all grunn til vera stolte av prestasjonen! Vi feirte 2.plass i KM og siger i pulja eit par timar p Peppes etter siste kampen.

God stemning p Regy Cup.

Regy Cup:

Vi deltok siste helga i September p Regy Cup i Haugesund. Vi pna med ein brukbar 1-1-kamp mot Nord, der vi var spelemessig overlegne, men sleit med scora. Deretter ein svak 0-0-kamp mot Haugar. I siste kamp mot puljevinnar Eidsvg (2 sigrar) var det eit heilt anna lag p banen. Dominans i 2 omgongar og 2-0-siger. Det vart d A-sluttspel, der ein mtte Staal Jrpeland som hadde vunne alle 3 kampane sine i pulja laurdagen. Vi var klart det beste laget og frte kampen i samfulle minutt. Vi hadde 4-1 i cornerar, men bare synd dette ikkje talde denne cupen. Ved uavgjort var det rett p myntkast og knips s var vi ute. Staal slo Eidsvg 1-0 i finalen og vi reiste heim med ei lita fling av at vi var det beste laget i cupen i J13. Framifr oppfrsel under turen.

Ester Djuvstad er med p sonesamlingar.

Treningar, ml, etc:

Vi har totalt avvikla 35 treningar. Oppmte har vore svrt godt. Susanne var flinkast i vr med 100%, Vilde PF og Ester har alle i haust. Vi har i serie og cup scora totalt 94 ml (sluppe inn 22). Susanne den som har vore flittigaste mlscoraren med 23 ml.

Sone/Krets

I vr hadde vi 4 spelarar p sonesamling -99 i Rosendal. Dette var Rikke, Ester, Ida og Synne. Ester kom vidare til kretslagssamling i Bergen i juni. No i haust er flgjande tekne ut til sonesamling -99 p Stord (1/12): Lea Sofie, Ida, Ester og Synne.

Endeleg medalje til Tomas!

Flgjande jenter har bidrege i seriespelet:

Lea Sofie Dalland, Ingvill Mikkelsen Rusten, Mathilde Lillesand, Vilde Prestnes Fiskerstrand, Henriette Aakre Skarveland, Marte Prestnes Ersland, Ida Bruvik, Synne Th. Nissestad, Madel Holmedal Gjerding, Ellen Tungesvik Rrdal, Amalie Bark Kvamme, June Eitrheim Pedersen, Ester Djuvstad, Susanne Pedersen Kabbe, Marie Normann, Mariel Musland Madsgrd, Sunniva Risnes, Vilde Teigen, Rikke M. vsteb, Embla Sindridottir.

Trenar/Sttteapparat

Renate Teigen, Tomas Bruvik, Thore Lillesand og Per Einar Gjerding.

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019